Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Villa Surf Garden SUP, Surf och Fatbike

Utforska de vackra omgivningarna i Ugglarp med fatbike eller SUP-bräda. En perfekt kombination av naturupplevelse och motion och du kan boka in en tur där allt är packat och klart. Här kan du också lära dig kitesurfa i välordnade kurser.


SUP

Med SUP (Stand Up Paddleboarding) står du på en lång och stabil surfbräda och paddlar dig fram. Här får du den perfekta kombinationen av vattensport och naturupplevelse. Medans du flyter nedströms i Suseån en liten, vacker å som mynnar ut i Kattegatt , använder du din paddel för att styra din bräda.

Den bokningsbara turen ringlar sig genom skog och öppen terräng och du får räkna med en del forsar och träd att ta dig förbi längs färden. Efter cirka 1,5 timmars lugn paddling når du mynningen vid havet - en fantastiskt fin vy.

Fatbike

Från mitt av maj finns guidade turer om ca 2-2,5 timmar längs med Falkenbergs kust och inland. Vi startar från Ugglarp och cyklar på stränder, och i ojämn terräng lite in i landet. Läs mer om turerna på Villa Surf Gardens hemsidalänk till annan webbplats.

Trek fatbikes är stabila och lättcyklade terrängcyklar, gjorda för att cykla där du annars inte cyklar. Med stora, mjuka däck tar du dig med lätthet fram i lös sand, på släta klippor och över stenar. Under de guidade turerna cyklar vi på stranden, i skogen, på grusvägar och även lite på asfalt. Nivån på cyklingen anpassas efter gruppen och aktiviteten passar alla som kan cykla. Lämplig lägsta ålder är dock cirka 12 år och en längd från 150 cm.

Fatbike

Kombinerade turer med fatbike och SUP

Från och med maj kan du boka in guidade halvdags-turer (totalt cirka 3,5-4 timmar) som innehåller både fatbike och SUP längs med Falkenbergs kust och inland. Vi startar med cykling från Ugglarp till Suseån, där vi sedan paddlar längs ån ut till mynningen i havet. Väl på land igen cyklar vi tillbaka till Ugglarp. Picknick i sanddynorna med mat och dryck kan bokas till.

Boka dina upplevelser på Villa Surf Garden.länk till annan webbplats

Kitesurfing

Att lära sig att kitesurfa är inte så svårt som du kanske tror, bara du börjar med grunderna. Hos KiteKalle kan du boka såväl nybörjare- och fortsättningskurser som privatlektioner. Alla instruktörer är IKO-certifierade. Så du kan vara trygg med att utbildningen är säker och korrekt, såklart är det roligt också! För att säkerställa en god takt under kursen är det högst två elever per instruktör. Ugglarp är en av Skandinaviens bästa kitesurfingplatser. En bra plats för nybörjare men också för proffs.

Kitesurfing.

Hitta hit

  1. Ugglarp

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter