Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Västkust Äventyr

Häng med Västkust Äventyr i sommar och upplev Falkenberg som aldrig förr med spännande guidade naturupplevelser på antingen SUP eller mountainbike.


SUP med Västkust Äventyr

Västkust Äventyrs team älskar alla vattensporter men SUP är något som ligger dem väldigt varmt om hjärtat. Att uppleva Falkenberg från vattnet är helt magiskt. Det finns många olika turer att välja på. Häng med på sälsafari ut på havet eller glid fram på Suseån, Falkenbergs Amazonas. Du kan också hyra SUP på Skrea strand för att ge dig ut på en egen tur längs stranden. Då ska du bege dig till Blomgrens väg 4.

Mountainbike med Västkust Äventyr

Utforska Falkenbergs vilda stigar på två hjul med erfarna guider. Välj på en nybörjartur som är anpassad efter gruppens färdigheter och erfarenhet. Här blir det frisk luft, fina utsikter och även lite flås. Eller utmana dig själv i en avancerad tur med tuffa backar, små stigar och snäva svängar. Adrenalin och mjölksyra utlovas!

Boka ditt äventyrlänk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Blomgrens väg 4, Falkenberg

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter