Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Surf & SUP

För dig som älskar vatten är Falkenberg rätta platsen, här finns din nästa upplevelse alltid
runt hörnet. En lång, lättillgänglig kustremsa och gott om sjöar ger många valmöjligheter. Kanske väljer du en fartfylld surfupplevelse med friska vindar. Eller så går du upp tidigt för att glida ut på en spegelblank sjö där det bara är du, din bräda och morgonljuset.


Surfing

Med långgrunda stränder och stabila västliga vindar erbjuder Falkenberg bra förutsättningar för både vind- och kitesurfing. Här hittar du tips på spots för fartfyllda upplevelser.

SUP

SUP (Stand Up Paddle) är en rolig vattensport som passar alla åldrar. Du avgör själv om upplevelsen blir dagens tuffa träningspass eller en mer avkopplande stund på vattnet. Genom SUP tränas koordination, rörlighet och balans och du får samtidigt en härlig naturupplevelse.

Västkust Äventyr

Häng med Västkust Äventyr i sommar och upplev Falkenberg som aldrig förr med spännande guidade naturupplevelser på antingen SUP eller mountainbike.

SUP Mannen

Maxa en härlig dag på Skrea strand med en tur på SUP-brädan. Hyr av SUP Mannen som håller till vid Ocean hotel och Skrea Camping hela sommaren.

Kitekalle Falkenberg

Här kan du boka upplevelser i form av kitekurser och SUP-äventyr. Kitekalle Falkenberg håller kitekurser hela sommaren, både för nybörjare och mer avancerade åkare. Du kan också boka SUP-turer på Suseån eller hyra en SUP för egna äventyr.

Hyr SUP av Ellas Mat & Prylar

Mitt i sommarpärlan Rosendal hittar du Ellas Mat & Prylar. En härlig oas för den som vill äta, handla, göra loppisfynd eller hyra en cykel. I trädgården händer det också en massa skoj under sommaren.

SuseånSUP

Längst ner vid Suseåns mynning i Vesslunda naturreservat ligger SuseånSUP. En obemannad stuga med SUP-uthyrning för dig som vill paddla i Suseån, Grimsholmen, Långasand och Ugglarp.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter