Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ridning

Ge dig upp på hästryggen och njut av naturnära upplevelser tillsammans med dina vänner. Välj om du vill tölta fram längs vattenbrynet på en islandshäst eller ta en avslappnad westerntur i Asiges böljande landskap.


Eddylou Ranch

Om du kör den slingrande landsvägen från Asige mot Abild ser du snart en stor träportal. Du anar att här gömmer sig något annorlunda. Låt nyfikenheten ta över och kör in på gårdsplanen. Här möts du av hästar, en och annan åsna, liv och rörelse och ett härligt och ärligt ranchliv. Ett stycke Amerika på Falkenbergs vackra landsbygd.

Olofsbo Islandshästar

Upplev de vackra trakterna kring Olofsbo från hästryggen. Här kan du tölta längs strandkanten på turen som går både i och vid havet eller sväva fram på grusvägarna i skogen.

Vindhästar

Strax utanför Falkenberg hittar du Vindhästar turridning. Denna verksamhet startade våren 2003, och har tidigare funnits i Lillkyrka utanför Örebro. 2011 flyttade hela verksamheten och alla hästar till Tuvagård.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter