Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Eddylou Ranch

Om du kör den slingrande landsvägen från Asige mot Abild ser du snart en stor träportal. Du anar att här gömmer sig något annorlunda. Låt nyfikenheten ta över och kör in på gårdsplanen. Här möts du av hästar, en och annan åsna, liv och rörelse och ett härligt och ärligt ranchliv. Ett stycke Amerika på Falkenbergs vackra landsbygd.


Upp på hästryggen

Har du aldrig ridit förut? Låt oss då först beskriva det lite grann. Att rida ger en fantastisk frihetskänsla. Det är ett fint möte med vackra och kloka djur. Och inte minst är det en härlig naturupplevelse. Du kommer nära alla dofter från äng och skog, oavsett årstid. Stannar du till här behöver du inte ens kunna rida, de vältränade hästarna på Eddylou Ranch kommer att ta väl hand om dig.

Två ryttare i westernstil rider på stig.

Slow down & relax

Det här är inget High Chaparral där vuxna leker cowboy. Snarare handlar det om att varva ner, komma nära naturen och bort från vardagen utan att behöva resa långt. Dessutom är det ett fint sätt att umgås med vänner eller kollegor. Bo i de amerikanskt inspirerade stugorna, njut av cowboy-spa, beställ mat eller bara slå sig ner vid grillplatsen med den magiska utsikten över böljande kullar. Välkommen till Eddylou Ranch.

Hitta hit

  1. Särestad Furulund 105, Asige

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter