Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenberg PadelcenterPadel

Kom och spela den roliga sporten padel. Falkenbergs Padelcenter är en av Sveriges finaste hallar med 18 meter i tak. Dessutom ligger den granne med havet och Skrea strand.


Om Falkenberg Padelcenter

Välkommen till en helt ny padelhall i Falkenberg. Här finns möjlighet för alla att lära sig eller utveckla sitt padelspel. Här finns kvalificerad träning genom duktiga tränare, tävlingsverksamhet med både interna och externa tävlingar samt andra klubbaktiviteter som t.ex. klubbkvällar, After Work och Americano padel.

Boka bana eller hela hallen

På Falkenbergs Padelcenter kan du boka en enstaka bana för en stunds spel. Även om du är nybörjare så är du välkommen att prova, padel är lätt att få till ett spel på även om det såklart krävs träning och rätt teknik för att behärska hela spelet.

Du kan ha tillställningar för kompisgänget, möhippan eller ett annorlunda födelsedagsfirande. Här finns även möjlighet att boka in konferenser, kick off eller andra eventsföretagsevent.

Hitta hit

  1. Bacchus väg 1, Falkenberg

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter