Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gurkbänken

På Gurkbänken kan barn och även vuxna få utlopp för spring i benen. Här går det att leka, spela boll och följa vattnets porlande väg till dammen. Utforska konstverken och växterna i parken.

läs mer

  1. Gurkbänkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Plats för lek och spel

Mitt i Vessigebro hittar du denna upplevelsepark för alla åldrar. Barnen kan stoja på lekplatsen och spelplanen. Flera träningsredskap står redo för den som vill stärka musklerna. Gillar du att spela boule finns här flera boulebanor.

Skön natur

På Gurkbänken har ett stort antal olika arter av ek planterats, ett så kallat Arboretum. I parken finns också blandade arter av rhododendron, dammar, buskar och blommor. Ta en promenad på gångstigarna. Blir du hungrig finns det en grill som du gärna får använda.

Konstpark

Det finns en konstpark i området med sex konstverk. Här finns konst som vänder sig till alla åldrar. Mer inbjudande kan det knappast bli. Barnen kan gå i labyrinten till verket Viggo, klättra upp på Snigeln eller krypa in i Ögats ljus.

hitta hit

  1. Brovallsvägen, Vessigebro

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter