Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Björnhults Golfbana

Om du gillar flacka och lättpromenerade banor, men med utmanande vatten och vind, har du kommit helt rätt. Avsluta rundan med en måltid i trevlig restaurangmiljö.


Om golfbanan

Anläggningen ståtar med 30 hål, fördelat på en 18-hålsbana en 9-hålsbana samt en 3-håls teknikbana. Här finns golfvagnar, studio och golfbilar (förbokas). 

I det vackra klubbhuset hittar du reception, välsorterad golfshop ansluten till Golfstore, restaurang, omklädningsrum och konferanslokaler. Björnhults GK erbjuder bra träningsmöjligheter både för det korta och långa spelet. Du väljer själv om du vill slå från gräs eller mattor.

Banan är av seaside karaktär, lätt att gå men låt inte det öppna landskapet lura dig, vatten är i spel på många hål och då banan ligger endast två kilometer från kustlinjen är vinden oftast en faktor att räkna med. Här på Björnhult sätter vi trivsel främst för att ge er härlig dag på Björnhults GK.

För dig som kommer med husbil finns här tio husbilsplatser med el. På området finns även två padelbanor, som bokas via matchi.selänk till annan webbplats.

Hitta hit

  1. Björnhults Golfklubb, Falkenberg


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter