Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gokart

Utmana familjen, vännerna eller kollegorna i fartfylld gokart. Nu finns en helt ny gokartbana på Falkenbergs Motorbana som dessutom är en av de största på västkusten.


Om gokartbanan

Att köra gokart är en kul utmaning för både gammal och ung. Falkenbergs Motorklubb har anlagt en gokartbana som är 550 meter lång och 8 meter bred, vilket gör en till en av de större banorna mellan Göteborg och Malmö.

I fordonsparken finns 18 kartar med komplett utrustning för deltagarna. Här finns också en dubbelkart som gör att även funktionshindrade kan köra gokart. Man måste vara 150 cm lång för att få köra. Hjälm och overall ingår i priset. Banan är såklart utrustad med elektronisk tidtagning och utskrift med varvtider och resultat delas ut till föraren efter körningen.

Om du inte vill boka i förväg så finns det under sommaren drop-in tider flera dagar i veckan. Är ni en grupp så boka i förväg, banan är perfekt för företagsevent. Här hittar du all information om tider och priserlänk till annan webbplats.

 

Hitta hit

  1. Lastadvägen 11, Falkenberg


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter