Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenberg DiscGolf Park

Ta med familjen, kompisgänget eller kollegorna på en kul aktivitet mitt i Vallarnas vackra friluftsområde. Discgolf kan alla spela, det enda som behövs är en frisbee.


Kedjehålet i discgolf

Golfa med frisbee

Discgolf liknar på många sätt traditionell golf, men istället för att spela med boll och klubbor spelas discgolf med discar, dessa finns i många olika typer, plaster och vikter. Det går också bra att spela med en vanlig frisbee. I discgolf avslutar man varje hål i en korg av metall som ersätter koppen i traditionell golf. Den spelare som har kastat lägst antal kast när sista hålet spelats har vunnit.

Spela när du vill

DiscGolf Park hittar du vid Vallarnas Friluftsområde och har 18 hål/korgar. Starten hittar du efter Boulecenter. Parken är alltid öppen och avgiftsfri.

Bra att veta: Föreningen Falkenbergs Discgolflänk till annan webbplats har tävlingar på banan varje måndag fram till och med den 30 augusti. Även icke-medlemmar är välkomna att vara med och tävla. Banan är fortfarande öppen för alla men då det är mycket aktivitet så kan det blir långa väntetider.

hitta hit

  1. Läroverksgatan, Falkenberg

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter