Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Kattegattleden

Kattegattleden är en nationell cykelled som går genom hela Halland. Sträckan i Falkenberg är omväxlande och inbjuder till många sköna stopp.


Sveriges första nationella cykelled

Kattegattleden är 39 mil lång och sträcker sig mellan Göteborg och Helsingborg. Leden erbjuder ett varierat utbud av cykelvägar som till stor del är havsnära och bilfria, vilket gör leden trygg och säker. De rödvita skyltarna märkta med en etta visar vägen. Utmed sträckan i Falkenberg har du alltid nära till fina sandstränder, vackra naturreservat och spännande besöksmål. Från Morup i norr till Steninge i söder.

Trevliga stopp

Blir du fikasugen eller hungrig så ligger det caféer och restauranger som ett pärlband utmed hela leden. När du blir trött finns det gott om olika boendealternativ att välja på – allt från campingar och B&B´s till hotell. Det finns flera spaanläggningar längs kusten där du kan få hjälp med både ömmande leder och muskler, eller helt enkelt bara njuta.

Planera din cykeltur

Kattegattledens hemsidalänk till annan webbplats får du hjälp att planera din tur. Här kan du se kartor över olika etapper. Du hittar också boenden, utflyktsmål och restauranger utmed vägen.

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter