Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Cykla

Från cykelsadeln kan du uppleva Falkenberg på ett härligt sätt. Följ den vackra kuststräckan eller välj någon av de natursköna rundor som finns utmed Ätrans dalgång. Du får inte ha för bråttom, det finns massor av trevliga stopp längs vägen.


Kattegattleden

Kattegattleden är en nationell cykelled som går genom hela Halland. Sträckan i Falkenberg är omväxlande och inbjuder till många sköna stopp.

Pyttebaneleden

Lättcyklade Pyttebaneleden sträcker sig mellan Ullared och Älvsered. Här cyklar man längs en gammal banvall som då och då slår följe med Högvadsån.

Ätradalsleden

Upplev öppna landskap, milsvida skogar och ljuvliga sjöar från cykelsadeln. Ätradalsleden slingar sig mellan Falkenberg och Falköping och är totalt 199 km, där 146 km är på helt bilfri banvall. Resterande del följer landsväg som bjuder både på vacker natur och intressanta stopp.

Ätranbaneleden

Ätranbaneleden är en lättcyklad led som sträcker sig mellan Ullared och Fegen och passar hela familjen. Den följer de gamla banvallarna och utmed leden lär du dig mer om områdets natur, kultur och historia.

Hyr cykel

Vill du ge dig ut på cykeläventyr men saknar cykel? Inga problem, här hittar du till närmsta cykeluthyrare. Du får också tips på var du kan få hjälp med reparerationer.

Surf & Fatbike-turer

Oavsett om du är inbiten kitesurfare eller nyfiken nybörjare så är Ugglarp platsen för dig. Här kan du också utforska de vackra omgivningarna med fatbike. Boka in en kurs eller tur där allt är packat och klart.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter