Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ugglarp strand

I Ugglarp finns inte bara en utan faktiskt tre fina stränder. Dessutom behöver du inte välja mellan sand, klippor och gräs, här finns nåt för alla smaker.


Om stranden

De långgrunda sandstränderna i Ugglarp är ett riktigt sommarparadis. Ugglarps havsbad består av tre stränder, södra, norra och västra stranden. Samtliga stränder är långgrunda och barnvänliga. Mellan stränderna finns klippor som gränsar av och löper ut i havet.

Här får alla plats och om du inte föredrar sand mellan tårna, eller utsikten från klipporna finns är också gräsytor som är perfekta att sätta solstolen på. Vid klipporna i norr finns en fiskebod och en pir som utgör ett bra ställe för krabbfiske. Här finns också tångrev för dig som gillar att snorkla.

En parkering finns nedanför Ugglarps camping och en strax söder om Sallebjäret, där även strandparkering är möjlig på en kortare sträcka. På en bit av den södra stranden är hundar välkomna.

Hitta hit

  1. Sallebergsvägen 2, Ugglarp


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter