Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Ringsegårds strand

I Ringsegård finns en mer än 2 km lång sandstrand. Här är det alltid gott om plats och du får ta med dig bilen ner på stranden!


Om stranden

På Ringsegård strand finns inga glasskiosker eller strandrestauranger. Dock får du samsas med ett gäng bilar. Att ta med bilen ner på stranden är perfekt om du har små barn, har tung packning eller kanske har svårt att röra dig. Många tycker helt enkelt att det är bekvämt att ha bilen så nära till hands. Stranden är bred och platt så här får plats flera rader av bilar. Se dock upp för djup och slirig sand vid nedfarten. En del av stranden är bilfri.

Hit kommer du enklast genom att följa Strandvägen söderut från Falkenberg. Ön Bastuholmen förbinds med land via en en stenpir. Stranden norr om stenpiren brukar kallas Hansagård.

Det finns tre parkeringar till Ringsegårds strand. På de två norra kan du köra ner bilen och parkera på stranden. Toaletter finns.

Hitta hit

  1. Marstensvägen, Falkenberg


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter