Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Klitterbadet

Välkommen till Klitterbadet! Här kan du simma i 50-meters bassängen eller njuta av värmen i aktivitetesbasängen. Barnen har tre bassänger att välja på. Du kan också bada bubbelpool, träna eller få sköna behandlingar.

Läs mer

  1. Klitterbadetlänk till annan webbplats

Motionsbassäng.

Skoj för barnen

På Klitterbadet finns flera bassänger att välja på. I barnbassängen är det fri lek i hela bassängen. Det finns två små rutschkanor och gott om leksaker i vattnet.

Till den stora bassängens lekdel får du gärna ta med dig vattenleksaker. Här finns också en klättervägg, lian och volleybollnät. Vid den djupa änden kan du dyka och hoppa från pallarna.

För de minsta finns ett vattenlekland på 65 kvm med massor av roliga attraktioner som rutschkana, bubbelzoner, figurer som sprutar vatten och en grotta. Här är vattnet lite varmare.

Motionsimma

I den stora bassängen finns det flera spår för motionsim med behagliga 50-meterslängder. Här finns det goda möjligheter till skön relax. Njut av fredagkvällarna när badet bara lyses upp av lamporna i vattnet och levande ljus ställs ut runt bassängen. Boka en tid till bubbelpoolen eller sitt en stund i arombastun.

Det finns även en aktivitetsbassäng som håller 34 grader. Den används främst för vattenaktiviteter som gymnastik och babysim. Är den inte bokad så är den tillgänglig för alla besökare.

Fler aktiviteter

På Klitterbadet finns mycket mer än bara bad. Du kan träna i motionshallen som har gym och spinning. Du kan sola och basta och kanske vill du boka in en massagebehandling eller prova på kaffepeeling. Du kan också gå på olika former av vattengympa.

Badland för småbarn.

Hitta hit

  1. Havsbadsallén, Falkenberg

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter