Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Wheels & Wings 2022

Varmt välkomna till Falkenberg och den folkfest som Wheels & Wings är. Utställning, cruising och kringaktiviteter gör det till en upplevelse för hela familjen.

Passa på att upptäcka mer av Falkenberg under ditt besök. Här hittar du tips på aktiviteter för både stora och små.


Vy över skrea strand med badande människor.

Boende

I juli månad är Falkenberg som allra bäst och du vill garanterat stanna kvar några dagar extra. Hur vill du bo? Vid Skrea strand, i Gamla stan eller utmed Ätran. Lyxigt, charmigt, litet eller stort?

Uppleva

Mellan utställningen och cruisingen kan ni uppleva mer av Falkenberg. Ta med barnen till Vallarnas härliga friluftsområde. Här finns det lekpark, minizoo, skatepark, parkourbana och massa mer. Falkenbergs fina stränder inbjuder till lata dagar med sol och bad men det finns även många aktiviteter för den rastlöse att välja bland.

Vad händer

Under sommaren är evenemangskalendern proppfull med olika evenmang. Konserter, teaterföreställningar, matcher och utställningar. Här kan du se vad som är på gång och även boka biljetter till många evenemang:

Shoppa

Hela familjen vill såklart med på turen till Gekås Ullared som är Sveriges största besöksmål. Falkenbergs innerstad är charmigt och här hittar du kända kedjor såväl som unika butiker. Får du tid över så ta gärna en promenad genom Gamla stan eller utmed Ätran på Doktorspromenaden.

Äta gott

I Falkenberg finner du allt från mysiga kaféer till gourmetrestauranger. Välj själv om du vill inta din smakupplevelse med havsutsikt eller med utsikt över Tullbron och Ätran. Kanske föredrar du gemytet kring Rådhustorget?

Falkenbergs Turistinformation

Du är också varmt välkommen att kontakta Falkenbergs Turistinformation för mer tips, tel 0346-88 61 00 eller turinfo@falkenberg.se

Ta bussen till motorutställningen

Det är enkelt att ta sig till motorutställningen på Falkenbergs motorbana. Warberg Automobile club står för en gratis pendelbuss mellan Falkenberg stad och motorbanan.

Från Falkenberg stad:

Bussen går från Falkenbergs bussterminal med start kl. 08.30 varje timma till kl. 16.30 och stannar för påstigning vid Stortorget och Falkenberg Station.

Från Motorbanan:

Bussen avgår från Motorbanan med start kl 09.00 varje timma till kl. 17.00 med avstigning på Falkenbergs station, Stortorget och på Falkenbergs Bussterminal.

Vy över klittervägen.


Relaterat