Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Information Covid-19

Vi är måna om att du hittar rätt information när det gäller hur Coronaviruset Covid-19 påverkar Falkenberg. Läs mer här (uppdaterad 2020-03-27):


Hotellvistelser och restaurangbesök

Om du har bokat eller tänkt att boka en upplevelse i Falkenberg är allt ännu så länge öppet, en del har dock ändrat sina öppettider. Hotell och restauranger följer Folkhälsomyndighetens och Regeringens rekommendationer och sätter in extra rutiner för att gästerna ska ha en säker miljö att vistas i. Om du inte befinner dig i en riskgrupp och känner dig frisk hälsar Falkenbergs företagare dig varmt välkommen.

Inställda evenemang

Flera evenemang i Falkenberg kan just nu inte genomföras på grund av Regeringens beslut att evenemang med fler än 50 deltagare ska ställas in. För att hitta rätt information om det evenemang som du har tänkt att besöka var vänlig och besök respektive arrangörs webbplats eller Facebook.

Om evenemanget du köpt biljetter till blir inställt kommer du att bli kontaktad med återköpsinformation. Dock är trycket högt just nu och det kan dröja innan ditt ärende kan behandlas.

Framflyttade evenemang

En del arrangörer väljer att flytta fram evenemangen. I många fall kan du då ha kvar din biljett, den gäller för det nya datumet. Du kan även komma att få tillbaka pengarna om du inte kan gå det nya datumet. Men kontrollera alltid detta med arrangören.

Information från Ticketmaster

Många av Falkenbergs arrangörer använder ticketmaster.se. Mer information om vanliga frågor till dem hittar du här:
Vad gäller för biljetter bokade via ticketmaster.selänk till annan webbplats

Vi hjälper dig

Är du osäker på vem som är arrangör eller om du inte hittar någon information är du välkommen att ringa till Falkenbergs Turistinformation på tel: 0346-88 61 00 så guidar vi dig vidare.

Om du har bokade biljetter som du inte vill hämta ut genom besök på turistinformationen så kontakta oss så löser vi det genom post eller mail.

Mer information från Falkenbergs kommun

Falkenbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring det nya coronaviruset. De ser kontinuerligt över hur det kan påverka kommunens verksamheter och följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och andra ansvariga myndigheter ger. Håll dig uppdaterad härlänk till annan webbplats

Har du övriga frågor om Covid-19?

Ring det nationella informationsnumret 113 13 om du andra har frågor om Coronaviruset Covid-19.

Du kan också läsa mer på Folkhälsomyndighetens webbplatslänk till annan webbplats.

Relaterat