Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

H-DCS Internationella Träffen

Du som kör Harley-Davidson är varmt välkomna till Harley-Davidson Club Sweden's internationella träff den 11-14 augusti 2022 på Falkenbergs Motorbana. Klubben firade 50-årsjubileum 2020 men av känd orsak fick det då ställas in. Nu två år senare så är det dags! Årets Internationella Träff är det 50:e i ordningen! Det kommer att bli en händelserik helg med mc-utställning, go-cart, knalle-torg, musik, årsmöte, lekar, kortege, samt möjlighet att upptäcka Falkenbergs charmiga stadsdelar och vackra omgivningar.

Tillbaka till klubben

  1. Harley-Davidson Club Swedenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Boende

Motorbanan har mycket stora gräsytor för camping och rikligt med duschar och toaletter. Men för dig som inte vill tälta så är det inga problem att finna boende i närheten. Falkenberg är en sommarstad med flera B&B i grannskapet, men det är bra att vara ute i god tid!

Boenden i närheten:

Till Falkenbergs centrum från motorbanan är det ca en mil och här finns fler alternativ om du till exempel vill bo på hotell.

Stuga.


Uppleva

Träffen med dess alla aktiviteter står såklart i fokus men passa gärna på att besöka Falkenbergs smultronställen och sevärdheter. Ett tips är att besöka Svedinos Bil- & Flygplansmuseumlänk till annan webbplats, norra Europas strörsta samling av bilar och flygplan. Här finns också ett Monarkmuseumlänk till annan webbplats med motorcyklar, mopeder och cyklar. Det har inte öppet varje dag, men går ni ihop en grupp kan ni boka in ett besök.

Upplev riktigt vacker natur från hojen genom att köra på Hallands vackraste väg där du följer Ätrans vindlande väg genom Falkenbergs inland. Ett stenkast från motorbanan hittar du Ljungsjön med dess fina badplats om vädret inbjuder till ett dopp.

Gamla bilar inne på museet.


Äta gott

I Falkenberg finner du allt från mysiga kaféer till gourmetrestauranger. Välj själv om du vill inta din smakupplevelse med havsutsikt eller med utsikt över Tullbron och Ätran. Kanske föredrar du gemytet kring Rådhustorget?

Pizza äts på ett bord ute.


Shoppa

Passa på att ta en tur till Gekås Ullared som är Sveriges största besöksmål. Falkenbergs innerstad är charmigt och här hittar du kända kedjor såväl som unika butiker. Får du tid över så ta gärna en promenad genom Gamla stan eller utmed Ätran på Doktorspromenaden.

Ullred, varuhusets fasad med blommor i förgrunden.


Falkenbergs Turistinformation

Du är också varmt välkommen att kontakta Falkenbergs Turistinformation för mer tips och inspiration inför ditt besök: Tel 0346-88 61 00
E-post turinfo@falkenberg.se


Relaterat