Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

För arrangörer

Falkenberg är en perfekt plats för dig som vill arrangera ett evenemang, oavsett storlek. Vi är en populär turistkommun som kan erbjuda aktiviteter och nöjen för många olika målgrupper.

Vi har ett stort upptagningsområde med flera större städer i närheten. Nära 47 000 invånare har valt Falkenbergs kommun som sin livsplats.  

kontakt

  1. Johan Bengtsson, Evenemangslots
  2. E-post: johan.bengtsson2@falkenberg.se
  3. Tel: 073-866 13 33

Evenemangslotsen – länken mellan dig och Falkenbergs kommun

I Falkenberg har vi lång erfarenhet av att arrangera både små och stora evenemang. Destination Falkenbergs evenemangslots finns till för att underlätta arbetet för dig som arrangör genom erfarenhet, kunskap och råd om evenemang i Falkenberg. Vår ambition är att arbeta för hållbara evenemang som skapar positiva upplevelser för besökarna. Har du frågor kring tillståndsansökan eller är i behov av idéer på lämpliga platser för ditt evenemang? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Kontakt:
Johan Bengtsson, Evenemangslots på Destination Falkenberg

E-post: Johan.Bengtsson2@falkenberg.se
Tel: 073-866 13 33

Evenemangshandboken

Tillsammans med dig som arrangör vill vi skapa fler minnesvärda upplevelser. Därför är det viktigt för oss att alltid kunna erbjuda de rätta förutsättningarna för varje enskilt evenemang. I denna handbok har vi samlat viktig information om lämpliga evenemangsplatser, relevanta tillstånd, kontaktpersoner och annat som kan vara bra att tänka på för att skapa ett lyckat evenemang. Kontakta oss gärna om du saknar någon information eller har några frågor.

Läs Evenemangshandboken som PDFPDF

Biljettförsäljning

Via Falkenbergs Turistinformation kan du få hjälp med marknadsföring och biljettförsäljning för ditt evenemang. Falkenbergs Turistinformation är det självklara biljettkontoret för både invånare och besökare. Här säljs runt 60 000 biljetter årligen och Turistinformationen har drygt 24 000 besökare under sommaren. Turistinformationen är ett auktoriserat turistcenter, vilket innebär att du kan få information om både det lokala, regionala och nationella turismutbudet. Turistinformationen har en hög tillgänglighet och håller öppet alla dagar under högsäsong. Här finns lång erfarenhet av biljettförsäljning och ett effektivt biljettsystem. Dessutom kan Turistinformationen maila försäljningsstatistik till dig, leverera fribiljetter till sponsorer, boka boende åt kunder om så önskas, med mera.

Kontakt:
Camilla Johansson, Biljettansvarig på Destination Falkenberg

E-post: Camilla.Johansson@falkenberg.se
Tel: 0346-88 69 64

Marknadsföring

Turistinformationen marknadsför evenemang via hemsida, i trycksaker, på affischer och digitala tavlor samt via Facebook. Du som arrangör kan även lägga ut reklamblad och flyers inne i butiken som ligger i centrala Falkenberg.

Evenemangskalender
Evenemangskalendern på falkenberg.se är en viktig marknadsföringskanal där ambitionen är att alla Falkenbergs publika evenemang ska vara med. Medverkan är kostnadsfri och evenemangen kan komma att publiceras i Hallands Nyheter (Dagboken), Falkenbergsposten och Radio Wake Up – Falkenbergs Närradio.

Skicka in ditt evenemang

Motetskylten
En spännande möjlighet är att synas på skylten vid motorvägsavfarten Falkenberg C, med ca 11 000 passerande fordon per dygn. Skylten är till för att marknadsföra Falkenberg, samt Falkenbergs större idrotts- och kulturevenemang. Om ditt evenemang vänder sig till en större publik har du möjlighet att boka skylten.

Regler för bokningPDF

BokningsförfråganPDF


Relaterat