Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenbergs Stadslopp 2021

Varmt välkomna till Falkenberg och ett av sommarens härligaste lopp. Sista lördagen i juli har det blivit tradition med löparfest i Falkenberg och 31 juli är det dags igen. Har du rest en bit för att delta så vill vi tipsa om fler upplevelser som väntar dig i Falkenberg. Här hittar du aktiviteter för både stora och små löpare.

Till stadsloppet

  1. Falkenbergs Stadslopplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Boende

Under sommaren är Falkenberg som allra bäst och du vill garanterat stanna kvar några dagar extra. Ett tips är att boka i tid, innan det blir fullbokat. Så hur vill du bo? Vid Skrea strand, i Gamla stan eller utmed Ätran. Lyxigt, charmigt, litet eller stort?


Stuga.

Äta gott

Efter genomfört lopp ska du såklart njuta av en god bit mat. I Falkenberg finner du allt från mysiga kaféer till gourmetrestauranger. Välj själv om du vill inta din smakupplevelse med havsutsikt eller med utsikt över Tullbron och Ätran. Kanske föredrar du gemytet kring Rådhustorget?

Pizza äts på ett bord ute.

Uppleva

När du fyllt på med ny energi finns det fler aktiviteter att pröva på i Falkenberg. Kanske vill du testa på att cykla fatbike, glida fram på en SUP-bräda eller ta dig an trädtopparna i en höghöjdsbana. För en stunds avkoppling vill vi tipsa om några av Falkenbergs smulrtonställen i naturen. Har du rastlösa barn med dig? Ta med dom till Vallarnas friluftsområde. Här finns det lekpark, minizoo, skatepark, parkourbana och massa mer. Har vi tur med vädret kan ni besöka någon av Falkenbergs fina stränder, annars finns Klitterbadet för inomhusbad.

Tjej på väg uppför klätterplank.

Shoppa

Hela familjen vill såklart med på turen till Gekås Ullared som är Sveriges största besöksmål. Falkenbergs innerstad är charmigt och här hittar du kända kedjor såväl som unika butiker. Får du tid över så ta gärna en promenad genom Gamla stan eller utmed Ätran på Doktorspromenaden.

Ullred, varuhusets fasad med blommor i förgrunden.

Falkenbergs Turistinformation

Du är också varmt välkommen att kontakta Falkenbergs Turistinformation för mer tips, tel 0346-88 61 00 eller turinfo@falkenberg.se


Relaterat