Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Boenden i närheten

Det finns en rad boendealternativ med bekvämt gångavstånd till Falkenbergs Laxfiske. Eller bara några minuter med bilen eller cykeln. Vill du välja på hela Falkenbergs utbud hittar du det här: Sov över i Falkenberg


Grand Hotel

Grand Hotel har ett underbart läge vid Ätran och ligger samtidigt mitt i stan. Ett perfekta alternativ för dig som söker hotell eller konferens i centrala Falkenberg.

Värdshuset Hwitan

I ett av Falkenberg äldsta och vackraste hus bor du bra mitt i stan. Sommartid strömmar musiken från trädgården och läget vid Ätran inbjuder till härliga promenader.

Hamngatan 27

Mitt emellan hav och stad finns detta nya hotell med massor av gammaldags charm. Allt är smakfullt inrett med känsla för material och kvalitet och de flesta rum har utsikt över Ätran som flyter förbi alldeles intill.

Nya Pallas Hotell

Detta lilla och personliga hotell ligger ett stenkast från centrum. Slå dig ner en stund i den vackra trägården eller njut i hotellets spa och relaxavdelning.

Hotell Vesterhavet

Här finns stora rum och lägenheter som passar perfekt när ni är många som reser tillsammans. Långa sandstränder eller stadens puls når du på bara några minuter.

Falkenberg Strandbad

Med sitt unika läge på Skrea strand, den smakfulla inredningen och den trivsamma atmosfären har det blivit utsett till Sveriges mest romantiska hotell. Här hittar du också ett lyxigt spa och restauranger för alla tillfällen.

Ocean Hotel

Närmare kan du inte komma. Salta bad och friska strandpromenader finns precis utanför dörren. Varje vrå av Ocean Hotel är väldesignat och här finns en restaurang som serverar mat och dryck i världsklass.

Skrea Camping

Upplev en av Sveriges finaste stränder på riktigt nära håll. Unna dig och familjen en riktigt skön och omväxlande campingsemester vid Skrea strand och det böljande Kattegatt.

Hansagård Camping & Resort

Om du vill ha en sommar fylld med sol, hav och campingliv har du kommit rätt. Här kombineras allt en sol- och badsugen campingbesökare kan tänkas önska sig.

Ställplats Falkenberg Småbåtshamn

Om du stannar här med din båt eller husbil så har du bekvämt gångavstånd både till centrum och Skrea strand.

Ställplats Lövstaviken

I Lövstavikens småbåtshamn kan du att stanna över med din båt eller husbil. Hamnen har alla faciliteter och är vackert inramad av röda sjöbodar.