Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julmarknader och andra juligheter

På Falkenbergs julmarknader kan du fynda julklappar bland lokalt hantverk och lokalproducerade juldelikatesser. Här hittar du också tips på andra juligheter.


Jul i Gamla Stan

Välkommen till julmarknad i gamla stan den andra advent! Hitta julklappar hos spännande utställare på museerna och på några av de gamla gårdarna, där vi håller design- och konsthantverksmarknad. Värm dig med en god dryck och lyssna till en spännande julhistoria. Kanske möter du någon spännande person i vimlet eller får lyssna till härliga julsånger på torget. Julmarknaden är ett samarrangemang mellan Rian, Falkenbergs hembygds- förening och Falkenbergs hemslöjds- förening.

Jul på Rådhustorget

Äntligen blir det traditionsenligt julfirande på Rådhustorget igen. Kom och upplev en magisk första advent. Tomten tar emot barnens önskningar till den rätta julmusiken och inte minst julens alla dofter. Handla era unika klappar och vackra lokala hantverk. Njut av lokalproducerad mat och alla läckerheter julbordet har att önska. Välkomna till Jul på Rådhustorget!

Jul på Stora Berg

Shoppa i en julig gårdsbutik och njut av en julig pizza i vår pizzeria!

Glommajul vid feskebodarna

I de små bodarna längs fiskehamnsvägen kommer det att finnas försäljning av hantverk och trevligheter av alla de slag. Välkommen till en julmysig eftermiddag i Glommen.

Julmarknad i Ullared

Vi vill skapa en gemenskap i Ullared där alla är välkomna att njuta och inspireras av allt fint runtomkring oss. Kom och njutav endag fullmed glädje, gemenskap och julstämning.

Julmarknad i Okome

Julmaknad med tomtepromenad, skogens tomtar bjuder alla på glögg och har med överraskning till alla barn under promenaden.

Julgran på Flädje

Varmt välkomna på Julöppet i Stall Flädje! Det bjuds på tipspromenad, julfika julstämning och försäljning av alster från gården i all enkelhet. Man har öven möjlighet att hugga sin egna julgran!

Tomtepromenad i Älvsered

Kom och upplev julstämning utmed elljusspåret i Älvsered. En tipspromenad med härlig julstämning. Tipsfrågor för både barn och vuxna.

Julmys i Fegen

Varmt välkomna på Julmys i Fegens Bygdegård! Det bjuds på tipspromenad, fika, lotterier, fiskdamm, dans kring granen med tomten, som delar ut gottepåsar till alla snälla barnen.

Gunnarps tomtepromenad

Tipspromenad (barnvagnsvänlig & kuperad) i Sjöviken festplats! Det kommer finnas lotterier, chokladhjul, försäljning av lokala produkter och hantverk. Föreningen bjuder på glögg, korv samt en överraskning. Välkomna!

Tomtepromenad Vinberg

Massor av priser. Lotterier och chokladhjul. Det bjuds på korv med bröd, glögg, kaffe och macka. Godispåsar till barnen. Välkomna till Tomtepromenad i Vinberg!

Create and Remake - klimatsmarta julklappar

Den 3 december är de hos oss på stadsbiblioteket i Falkenberg för att handleda och inspirera dig till att med små medel omvandla äldre textil till att passa in i våra liv idag. Passa på att göra något av ärvda dukar, handdukar och andra tyger som ligger i skåp och lådor.

Morups Tånge Fyr öppen

Vinter och jul i fyren! Vi anordnar visningar den 3 och den 26 december då tillfälle ges att gå upp i fyren, besöka museet samt köpa fyrrelaterade presenter.

Jul på Hule

Varmt välkomna till vår mysiga julmarknad i växthusen lör 10 december kl 12-16! Det bjuds på härlig julstämning med många fina utställare och möjligheter att hitta personliga och lokalproducerade klappar.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter