Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julmarknader & andra juligheter

På Falkenbergs julmarknader kan du fynda julklappar bland lokalt hantverk och lokalproducerade juldelikatesser. Här hittar du också tips på andra juligheter.


Julpyssel på Rian designmuseum 24/11

I museets ateljé finns möjlighet att ta fram sin julpyssliga sida. Vi dukar upp med material och förslag till pyssel och du är välkommen med din kreativitet. För alla åldrar.

Fågel Fenixs Julmarknad 28/11

Försäljning av hemslöjd och hantverk från Fågel Fenix syateljé, samt försäljning av hembakat. Cykelverkstaden kommer vara öppen för den som vill göra ett besök där. Varmt välkomna!

Julloppis 30/11 och 7/12

Julloppis i Glommen med försäljning av bland annat tomtar och julgranspynt.

Julmarknad på RIAN designmuseum 1/12

Tillsammans med Falkenbergs kultur- och hembygdsförening och Falkenbergs hemslöjdsförening följer Rian designmuseum upp förra årets succé med julmarknad i Gamla Stan i Falkenberg. Söndagen den 1 december kl. 13 öppnar vi upp portarna, både på Hembygdsmuseet och på Rian designmuseum med en rad spännande utställare.

Julmarknad på Lilla Hansagården 7/12

Välkommna på Julmarknad på Lilla Hansagården.

Lions Julmarknad 1/12

Varmt välkommna på Lions årliga julmarknad. Här kommer finns lotteri, fiskdamm, fina vinster med blomsterarrangemang, hemliga paket, skinklotterioch givetvis kommer tomten på besök.

Julmarknad i Vessigebro 1/12

Årets julmarknad i Vessigebro arrangeras i Ätrasalen söndagen den 1:a advent. Traditionsenligt kommer det att finnas såväl tomte som hantverkare och andra utställare på plats. Årets Vessigebrobo utses kl 14.30. En tipspromenad kommer att hållas för både barn och vuxna. Den pågår mellan klockan 12 och 14.30, med start och mål i Ätrasalen. Varmt välkomna!

Tomtepromenad 8/12

Varmt välkommen på poängpromenad i Vinbergs samhälle. Massor av priser, lotteri och chokladhjul. De bjuder på korv och bröd, glögg, kaffe och macka smat godispåsar till barnen.

Bio: Jag kommer hem igen till jul

Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.

Bio: Last christmas

Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter