Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julmarknader & andra juligheter

Julmarknader hör till advent. På Falkenbergs julmarknader kan du fynda julklappar bland lokalt hantverk och lokalproducerade juldelikatesser. Här hittar du också tips på andra juligheter som julpromenader och julutställningar.


J-Dagen 9/11

För närvarande pågår en omfattande sökinsats efter 12-årige Dante, som försvann i tisdags eftermiddag i Falkenberg. Av respekt för försvunne Dante, hans familj, och alla engagerade Falkenbergare, har Carlsberg valt att inte genomföra J-dagen i år. Detta för att inte distrahera sökandet.

Krogsereds julmarknad 17/11

Välkommen till Krogsereds julmarknad som i år firar tioårsjubileum. Det är en välbesökt marknad, runt 30 knallar, grötservering, lotterier, poängpromenad, lokalt hantverk och lokala smakupplevelser! Köp närproducerade julklappar och din utegran hos oss! Kl. 13.00 koras Årets Krogseredsbo.

Julpyssel på RIAN designmuseum 25/11

Designa din alldeles egen pepparkaksform inför advents- och julbaket. För alla åldrar. Kostnad: 10 kronor/form

Jul på Rådhustorget 2/12

Välkommen till en julig första adventssöndag i Falkenberg. I ett stort tält på Rådhustorget finns det massor av aktiviteter för att komma i rätt julstämning och såklart klassik julmarknad med försäljning mat och hantverk.

Lions Julmarknad 2/12

Varmt välkommna på Lions årliga julmarknad. Här kommer finns lotteri, fiskdamm, fina vinster med blomsterarrangemang, hemliga paket, skinklotterioch givetvis kommer tomten på besök.

Julmarknad på RIAN designmuseum 2/12

Tillsammans med Falkenbergs kultur- och hembygdsförening och Falkenbergs hemslöjdsförening återupplivas julmarknaden på RIAN designmuseum.

Julmarknad på Lilla Hansagården 8/12

Välkommna på Julmarknad på Lilla Hansagården.

Julmarknad på Annas lantliv 9/12

Välkomna att fira en traditionell jul på landet ibland hästar, grisar, får & getter!

Julmarknad i Glommen 8/12

Välkommen på Glommajul vid Feskebodarna. Här kommer finns det mesta till försäljning som hör julen tilloch vem vet, kanske tomten dyker också? Varmt välkomna!

Julmarknad Hollywoods Loppmarknad

Här kan du fynda prylar, designkläder, leksaker, kuriosa, anitkt, verktyg, klockor, möbler proslin och mycket mer. Det finns även ett cafe som du kan fika, umgås och läsa böcker i. Välkomna!

Julspexbowling med liveband

Årets sista evenemang i bowlinghallen "Julspexbowling"! Kom & ta del av en kväll utöver det vanliga. Underhållningen på banorna (scenen) står Schakonat, Jagborn & Karlsson för. Boxling 1 timma, 3-4 banor inkl. en brcika härligt tilltugg till varje bana. Slå en strike & vinn en julklapp Missa verkligen inte att boka er bana till detta evenemang. Varmt välkommna!

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter