Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julmarknader & andra juligheter

På Falkenbergs julmarknader kan du fynda julklappar bland lokalt hantverk och lokalproducerade juldelikatesser. Här hittar du också tips på andra juligheter.


Juletid på The Kitchen Garden

Upplev en liten och intim julmarknad med produkter från lokala företag! Tillsammans erbjuder The Kitchen Garden en härlig mix av god mat, dryck, hantverk och julpyssel. Varmt välkomna!

Glommajul vid Feskebodarna

Söndagen 5 december är det äntligen åter dags för Julmarknaden i Glommen. - Glommajul vid Feskebodarna. Välkomna!

Jul på Rådhustorget

Äntligen blir det traditionsenligt julfirande på Rådhustorget igen. Kom och upplev en magisk första advent. Tomten tar emot barnens önskningar till den rätta julmusiken och inte minst julens alla dofter. Handla era unika klappar och vackra lokala hantverk. Njut av lokalproducerad mat och alla läckerheter julbordet har att önska. Välkomna till Jul på Rådhustorget!

Tången lyser - fira in advent på Morups Tånge

Morups Tånge Fyr anordnar en visning i mörker i anslutning till första advent och slår på stort med ljus och mys. Varmt välkomna upp önskar Morups Tånge Fyrsällskap

Julpromenad Stafsinge IP

Kom och gå årets mysigaste Julpromenad, en julig tipsrunda med tomtar i skogen. Träffa jultomten och lämna in din önskelista, ät god fika, lotter och kanske kommer självaste Lucia med sin ljuva stämma. Lojzans Betongalster är där med fina julsaker. Mys med djuren från Stall Lyckoklövern passa på att köpa årets julgran. Vinn fina priser på lotteriet, drick varm glögg och ät en nygräddad julvåffla till. Varmt välkomna till Stafsinge IP den 12 december.

Tomtepromenad i Vinberg

Massor av priser. Lotterier och chokladhjul. Det bjuds på korv med bröd, glögg, kaffe och macka. Godispåsar till barnen. Välkomna till Tomtepromenad i Vinberg!

Jul på Bakgården

Falkmanska Caféet kickar igång julen 2021. Julmarknad på sin mysiga Bakgård. Några hantverkare kommer stå och sälja sina alster. Glöggen är värmd och grillen tänd, det grillar goda korvar m.m. Och vem vet vad som kan hända..... Kanske dyker det upp något annat kul!

Jul i Gamla Stan

Hantverksutställare och försäljning av Falkenbergsböcker. Varmt välkomna!  

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter