Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julkonserter och julshower

Inget kan få julstämningen att infinna sig så som julkonserten i kyrkan eller för den delen en hejdundrande julshow med all den goda julmat som hör till. Kanske föredrar du juligheter i teaterform? Här hittar du vad Falkenberg bjuder på i år:


Christmas - En julkonsert med MMM

MMMs julkonsert ligger perfekt i tiden – i mellandagarna när man verkligen vill kunna njuta av en stämningsfull julkonsert.

I juletid

Välkommen på en stämningsfull konsert i Vinbergs kyrka med Sofia Källgren, Magnus Johansson, Marcos Ubeda och Gospel Bliss.

I vintertid

I år är det äntligen dags igen. ACE – Anders Berglund, Christian Svarfvar och Emmi Christensson – ger sig ut på en ny turné och bjuder på en stämningsfull julkonsert i Vinbergs Kyrka . Varmt välkomna!

Julkonsert med Falkenbergs manskör

Kom och njut av en kväll med julmusik av Falkenbergs Manskör i Falkenbergs Kyrka.

Julkonsert med Hannah Svensson - Snowflakes in December

Följ med på en musikalisk resa i julens tecken med prisade sångerskan Hannah Svensson i sällskap av eminenta musiker. Med ett sprudlande samspel och spelglädje framför gruppen välkända julklassiker på ett eget och spännande sätt.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter