Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julkonserter och julshower

Inget kan få julstämningen att infinna sig så som julkonserten i kyrkan eller för den delen en hejdundrande julshow med all den goda julmat som hör till. Kanske föredrar du juligheter i teaterform? Här hittar du vad Falkenberg bjuder på i år:


Music of the christmas night

I denna julshow signerad Kålle Gunnarsson utlovas stämningsfull musik och dans men också sketcher och upptåg som lockar till massor av skratt.

I Juletid 2019

I Juletid lanserar nya stjärnan Debbie Louise! Liksom tidigare år är givetvis Magnus Johansson och Marcos Ubeda med som vanligt, samt Gospel Bliss under ledning av Mats Börjesson.

I Vintertid - en stämningsfull konsert

Välkommen på en stämningsfull konsert i Vinbergs kyrka med Emmi Christensson, Christian Svarfvar och Anders Berglund.

Brolle feat Mimi Werner Winter Classic Tour

Brolle och Mimi Werner åkte 2018 ut på en gemensam akustisk kyrkoturné och vilken succé det blev! Turnén var slutsåld, både publik och media var lyriska.

Julkonsert med Falkenbergs Manskör

Som traditionen bjuder ger Falkenbergs Manskör två stämningsfulla julkonserter i Stafsinge Kyrka.

Matilda Schough & Christina Tellqvist - Jul på vårt vis

Jul på vårt vis är en julkonsert i lugn och ro med texter på svenska. Hoppet är att besökarna ska känna sig lugna och harmoniska efter konserten och kunna möta julen utan stress.

Julshow med Mr & Mrs Lindgren

Falkenberg Strandbad dukar upp ett extra festligt julbord. Underhåller gör David & Kristina Lindgren! Musikalstjärnor, artister, sångare och sångerska, låtskrivare, dansare och programledare. Men också ett gift par. För första gången tillsammans på Falkenberg Strandbad med en musikalisk julshow fylld med extra allt!

En Julsaga - Familjeföreställning

Nu kommer en Julsaga av Charles Dickens i bearbetning av Emma Wellsfält att spelas runt om i vår bygd, för att på så vis sprida julens ord inte bara till dem i centrala Falkenberg, utan till fler.

Strålande jul med MMM

Strålande jul med MMM kommer att bjuda på såväl traditionella julsånger som lite nyare material och såklart blir det några glada överraskningar – som det ska vara på jul! 20 % av biljettpriset går oavkortat till Familjediakonin i Falkenberg.

Familjeföreställning: Bjällerkling

Den ultimata julshowen! Tomtenissar fnissar. Julkorven är på rymmen. Vad är det som klingar och klampar i sena timmen?

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter