Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julkonserter och julshower

Inget kan få julstämningen att infinna sig så som julkonserten i kyrkan eller för den delen en hejdundrande julshow med all den goda julmat som hör till. Kanske föredrar du juligheter i teaterform? Här hittar du vad Falkenberg bjuder på i år:


I Vintertid

Efter en första succéfylld julturné 2019 med idel stående ovationer är det äntligen dags för ACE – Anders Berglund, Christian Svarfvar och Emmi Christensson – att ge sig ut på en ny julrunda, med förhoppningen om att julen 2021 innebär en återgång till ett mer traditionsfyllt firande, inklusive möjligheten att gå på julkonsert. Varmt välkomna till Vinbergs Kyrka stämningsfull musik!

I Juletid

I början av december är det äntligen dags för I Juletid med Elisa Lindström och ensemblemedlemmarna Magnus Johansson och Marcos Ubeda. Denna trio skapar tillsammans en alldeles särskild musikalisk magi. Varmt välkomna till julig stämning i Vinbergs Kyrka!

Jul på vårt vis – Matilda Schough & Christina Tellqvist

Välkommen till en stämningsfull julkonsert i Stafsinge Kyrka med Matilda Schough och Christina Tellqvist som sjunger in julen på sitt magiska vis.

Julkonsert med Hannah Svensson

Snowflakes in December - Julkonsert med Hannah Svensson i Tryckhallen i Hwitans Trädgård. Välkomna!

Bjällerkling

Julens sånger och danser i musikalisk-artistisk tappning. En föreställning för alla åldrar. Varmt välkommen!

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter