Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julkonserter och julshower

Inget kan få julstämningen att infinna sig så som julkonserten i kyrkan eller för den delen en hejdundrande julshow med all den goda julmat som hör till. Kanske föredrar du juligheter i teaterform? Här hittar du vad Falkenberg bjuder på i år:


Music of the Christmas Night 22-25/11

I denna julshow signerad Kålle Gunnarsson utlovas stämningsfull musik och dans men också sketcher och upptåg som lockar till massor av skratt.

En magisk jul i Ullared 30/11-8/12

Välkommen till en glittrande magisk julshow i Ullared. Följ med på en fartfylld julresa med magi, musik, dans och ett fantastiskt julbord.

I Vintertid 28/11

Välkommen på en stämningsfull konsert i Falkenbergs kyrka med Emmi Christensson, Christian Svarfvar och Anders Berglund.

I Juletid 30/11

För sextonde året i rad bjuder Magnus Johansson och Marcus Ubeda in till ett stämningsfullt julfirande. Även i år med specielle gästen Christer Sjögren - som i år firar 50 år som artist.

Julkonsert med Falkenbergs Manskör 8/12

Som traditionen bjuder ger Falkenbergs Manskör två stämningsfulla julkonserter i Falkenbergs Kyrka. Med sig har de solister och barnkör.

Elvis Christmas 2018 10/12

Henrik Åberg, Sveriges i särklass bästa Elvistolkare, vill bjuda publiken på ett riktigt härligt, vintrigt julkort med sånger från Elvis Presley's julrepertoar. Det blir en stämningsfull konsert med alla de klassiska julsångerna och med inslag av gospel.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter