Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julkonserter och julshower

Inget kan få julstämningen att infinna sig så som julkonserten i kyrkan eller för den delen en hejdundrande julshow med all den goda julmat som hör till. Kanske föredrar du juligheter i teaterform? Här hittar du vad Falkenberg bjuder på i år:


Julkonsert med Falkenbergs Manskör

Som traditionen bjuder ger Falkenbergs Manskör två stämningsfulla julkonserter i Falkenbergs Kyrka. Med sig har de solister och barnkör.

Music of the Christmas Night

I denna julshow signerad Kålle Gunnarsson utlovas stämningsfull musik och dans men också sketcher och upptåg som lockar till massor av skratt. OBS! Endast biljetter kvar till den extrainsatta föreställningen 26/11 kl. 12.00.

I Juletid

För femtonde året i rad bjuder Magnus Johansson och Marcus Ubeda in till ett stämningsfullt julfirande. Även i år med specielle gästen Christer Sjögren.

Falkenbergs Strandbad – Leaving Las Vegas

Med sitt unika läge på Skrea strand, den smakfulla inredningen och den trivsamma atmosfären har det blivit utsett till Sveriges mest romantiska hotell. Här hittar du också ett lyxigt spa och restauranger för alla tillfällen.

Bjällerklang

Gruppen bakom den här föreställningen har gjort sig känd i landet med sitt nostalgiprogram Myggjagare & Näbbstövlar, och den andan finns även i Bjällerklang. Vi får höra de gamla julsångerna som många upplevt i sin barndom och även njuta de nyare, allt sammanvävt med en fin historia.

Elvis Christmas 2017

Henrik Åberg, Sveriges i särklass bästa Elvistolkare, vill bjuda publiken på ett riktigt härligt, vintrigt julkort med sånger från Elvis Presley's julrepertoar. Det blir en stämningsfull konsert med alla de klassiska julsångerna och med inslag av gospel.

Musik i Vintertid

Robert Wells och Sofia Källgren bjuder på kända melodier med betoning på julen men även musikal, film samt klassisk musik. Hög musikalisk klass men även en innerlig och varm känsla där artisterna bjuder mycket på sig själva på ett lekfullt och generöst sätt.