Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julbord

Vill du äta julbord med storslagen show? Eller föredrar du det lilla, mysiga julbordet? I Falkenberg hittar du julbord för alla smaker. Så samla ihop vänner, kollegor eller familjen, det är hög tid att boka nu.


Restaurang Gustaf Bratt

I en fantastisk byggnad med en lika fantastisk utsikt över Ätran och Tullbron ligger anrika restaurang Gustaf Bratt. Här kan du äta enklare husmanskost såväl som en välkomponerad avsmakningsmeny med vinpaket.

Harrys Ullared

Välkommen till en glittrande magisk julshow i Ullared. Följ med på en fartfylld julresa med magi, musik, dans och ett fantastiskt julbord.

Gammaldags julbord

Gammaldags julbord med underhållning på Sjönevads Gästis. För bokning ring eller maila Sussi Björninger, vardagar mellan 10.00-16.00. Varmt välkomna!

Lis Mejeri

I det gamla mejeriet i Stafsinge finns numera en sällsynt charmig hemmakrog. En middag på Lis Mejeri är långt mer än en middag. Här får du uppleva mat med alla dina sinnen, genom värdparets kärlek, omsorg och kluriga påhittighet.

Ocean Hotell & Restaurang

Det är en upplevelse att i goda vänners lag äta och dricka gott och se solen gå ner över havet. Restaurangen på Ocean Hotel är listad i White Guide och här äter du säsongsvänliga rätter på lokalt producerade råvaror. 

Falkenberg Strandbad

Med sitt unika läge på Skrea strand, den smakfulla inredningen och den trivsamma atmosfären har det blivit utsett till Sveriges mest romantiska hotell. Här hittar du också ett lyxigt spa och restauranger för alla tillfällen.

Hamnkrogen

Hamnkrogen ligger med en fin utsikt över Ätran. Här serveras varje vardag gedigen husmanskost i form av lunchbuffé, med varmrätter av olika slag att plocka från. Till det finns en enorm salladsbuffé med allt du kan önska sig.

Restaurang Ekholmen

Vessigebro ligger vackert bland åkrar och ängar och Ätrans blå vatten flyter igenom här på sin väg mot havet. Pensionat Ekholmen ligger mitt i samhället och här kan du få en stunds skön avkoppling..

Prostens pizza

Lisa Lemke och Marcus Nordgren älskar bra pizza, att ha människor runt omkring sig och inte minst så älskar de att laga mat på bra råvaror. Kom och upplev de stenugnsbakade pizzorna och den sköna stämningen i deras "andra" vardagsrum på Skrea Backe.

Gits Gård

Nära havet och nära stan men ändå mitt ute på landet. Gits Gård är ett riktigt skönt lanthotell. Här kan du bo över natten, konferera i fin miljö, eller hyra hela stället för bröllop och fest.

Laxbutiken

Här hittar du Sveriges största laxmecka. Förutom restaurang finns här också butik, konferansanläggning och glasscafé.

Hermans Restaurang & Nöje

Mitt i stadens hjärta på Rådhustorget finner du Hermans Restaurang & Nöje. Här äter du god mat gjord på lokala råvaror och här händer alltid något kul.

Majo mat och möten

Mitt i centrum i Gallerian med glas från golv till tak sitter du i ljus och skön miljö på MAJO. Här finns också en stor uteservering som är perfekt för shoppingfikan eller lunchen.

Vinbergs golfkrog

Vinbergs Golfkrog är öppen året om och serverar lunch alla dagar i veckan. Maten lagas så långt som möjligt av närodlade råvaror. Det går också bra att beställa catering.

Harrys Falkenberg

Harrys är en restaurang med många möjligheter. Belägen i anrika Grand Hotel, har du en härlig utsikt över både Ätran och Tullbron.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter