Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Adventstävling

Välkommen att delta i en adventskalender med fina upplevelse-vinster. Varje söndag kl. 11.00 är det dags för en ny klurig utmaning, så häng med och försök att lista ut våra olika falkenbergs-gåtor. Visst vore det perfekt att få en gratis julklapp, till dig själv eller att ge bort till en vän.


Om tävlingen

Varje adventssöndag med start den 3/12 släpper vi en ny klurig utmaning på facebooklänk till annan webbplats. Vi kommer också att presentera dem här efter hand. Vinnaren utses på fredagen och annonseras i en kommentar till inlägget för respektive tävling.

Tävling #2

I vår andra adventstävling söker vi ett återkommande evenemang i Falkenberg. Tre ledtrådar hjälper dig att lista ut vilket det är: Evenemanget är lika givet en sommar i FBG som jultomten är på julafton. Du är själv med och skapar den härliga känslan. Kändisar och doldisar från när och fjärran ansluter.

Om du tror du kan svaret, gilla inlägget på facebooklänk till annan webbplats och skicka ett mail till fbg@falkenberg.se. Skriv alltså inte svaret i en kommentar. Den första med rätt svar vinner evenemangsbiljetter för två personer. Vinnaren annonseras i en kommentar till det här inlägget på fredag. Lycka till!

Tomten undrar: vad?

Tävling #1

I vår första adventstävling söker vi en känd person i Falkenberg. Kan du lista ut vem som gömmer sig bakom tomteförklädnaden? Tre ledtrådar hjälper dig: Personen hörs och syns under sommaren och till jul, ibland även höst och vår. Man skulle kunna kalla personen för ett krumelurpiller. Är också en stjärna på att hjälpa andra stjärnor.

Rätt svar: Kålle Gunnarsson
Han är eldsjälen som sätter upp barnteater hela sommaren, julshowen Music of the Christmas Night till jul och vår och höst sätter han ibland upp musikal i Falkenberg. Ibland är han på scen, ibland bredvid. Krumelurpiller syftar på Astrid Lindgren eftersom barnteatrarna oftast bygger på hennes älskade sagor. Kålle har även musikalskola i Falkenberg för både stora och små.

Vinnare: Randolph Stenlund som får fyra biljetter till sommarens föreställning, Ronja Rövardotter.

Tomte som håller up ett papper där det står: VEM?

Vi rekommenderar

Relaterat