Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Upplev julen i Falkenberg

Det är något speciellt med tiden som närmar sig. Vi drömmer om ljusa, snögnistrande dagar men när mörkret sänker sig i adventstid så öppnas också dörrar till mysiga julmarknader, dignande julbord och stämningsfulla julkonserter. Här tipsar vi om vad Falkenberg har att erbjuda i juletid.


Julkonserter och julshower

Inget kan få julstämningen att infinna sig så som julkonserten i kyrkan eller för den delen en hejdundrande julshow med all den goda julmat som hör till. Kanske föredrar du juligheter i teaterform? Här hittar du vad Falkenberg bjuder på i år:

Julmarknader och andra juligheter

På Falkenbergs julmarknader kan du fynda julklappar bland lokalt hantverk och lokalproducerade juldelikatesser. Här hittar du också tips på andra juligheter.

Boka julbord

I Falkenberg hittar du julbord för alla smaker. Så samla ihop vänner, kollegor eller familjen, det är hög tid att boka nu.

Julens öppettider i centrum

Låt dig njuta av julstämningen i Falkenbergs centrum och låt julklappsjakten blir en trevlig stund, glöm inte att ta en lång fika! Här hittar du öppettiderna:

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter