Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Unika boenden i Falkenberg

Bo i lyxiga campingtält, i vilda västern eller varför inte övernatta i en kvarn? I Falkenberg finns många olika sorters boenden som alla är utöver det vanliga för en extraordinär upplevelse.


Kvarnens pensionat

Var med om en unik upplevelse och bo i den gamla väderkvarnen eller i någon av pensionatets bekväma bungalows. Restaurangen har fri utsikt över hav och strandängar.

Gullis skjul

Bo med hotellstandard i skogen utan el och rinnande vatten. Laga mat över öppen eld, njut av stjärnhimlen genom stora glaspartier i en skön dubbelsäng. En skogsupplevelse utöver det vanliga mitt i Halland med närhet till både hav och sjö.

Glamping Karlsagård

Mitt i hagen, mitt i naturen med minigrisar och getter som närmsta granne, kan du boka in en härlig glampingupplevelse. Här vaggas du till sömn av vindarna och vaknar till fåglarnas kvitter.

Eddylou Ranch

Om du kör den slingrande landsvägen från Asige mot Abild ser du snart en stor träportal. Du anar att här gömmer sig något annorlunda. Låt nyfikenheten ta över och kör in på gårdsplanen. Här möts du av hästar, en och annan åsna, liv och rörelse och ett härligt och ärligt ranchliv. Ett stycke Amerika på Falkenbergs vackra landsbygd.

Camp Hakestad

Laga mat över öppen eld och sov under stjärnhimlen. På Camp Hakestad finns både tid och möjlighet att sänka tempot och ladda batterierna.

Villa Surfgarden

Efter en vistelse på Villa Surf Garden kommer du garanterat att komma tillbaka. Denna helt nybyggda pärla har ändå massor av charm. Havet och naturen har du inpå knuten och välj själv om du vill få upp adrenalinet i fartfyllda aktiviteter eller bara ta det riktigt lugnt med bad och bastu.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter