Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Var coronasmart på våra stränder

Du vet väl att Falkenberg har flera kilometer sandstrand med fina möjligheter att sprida ut sig och undvika trängsel. Här hittar du till livekameror över våra populäraste stränder. Du får också tips på alternativa badplatser. Tillsammans skapar vi en trygg sommar i Falkenberg!Våra sommarvärdar tipsar

I ett rött hus vid Skrea strands klitter hittar du Sommartorpet. En skön oas med servering i trädgården och en turistinformation. Härifrån utgår sommarvärdar som kommer röra sig runt om i Falkenberg i sommar där det finns risk att det samlas många människor. Ser du en blå FBG-tröja så är det bara att gå fram och fråga efter tips på vad du kan hitta på eller platser du kan besöka. Falkenberg är Hallands största kommun till ytan och det finns massor att upptäcka.

Coronasmart sol & bad

Det är inte mycket som slår en fin sommardag på Skrea Strand. Men vi vet också hur det kan se ut en dag mitt i semestern då det är mycket folk som vill njuta av sommar och sol. Corona tar inte semester så vi behöver alla tänka oss lite extra för även den här sommaren, till exempel genom att:

  • Innan du beger dig till stranden - kolla läget. Webbkameror finns uppsatta på två av våra populäraste stränder där du kan bedöma hur mycket folk det är i realtid.
    Se läget på Skrea strandlänk till annan webbplats
    Se läget på Olofsbo strandlänk till annan webbplats
  • Ät gärna glass i stora lass men handla ensam så undviker vi trängsel i köerna.
  • Ta gärna cykeln till stranden så blir det mycket lättare att parkera.
  • Visa gärna lite ren kärlek till Falkenberg och ta alltid med dig ditt skräp från stranden.

Fler tips


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter