Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Trygg sommar tillsammans i FBG

I Falkenberg anstränger vi oss till det yttersta för att besökare och invånare tillsammans ska kunna njuta av vårt fina sommarfalkenberg. Corona tar inte semester så vi måste fortsätta att hålla i våra nya rutiner. Hjälps vi bara åt kan vi alla få en trygg och fantastisk sommar! Kika gärna på våra filmer så får du både information och smarta tips:


Var coronasmart på våra stränder

Du vet väl att Falkenberg har flera kilometer sandstrand med fina möjligheter att sprida ut sig och undvika trängsel. Här hittar du till livekameror över våra populäraste stränder. Du får också tips på alternativa badplatser. Tillsammans skapar vi en trygg sommar i Falkenberg!

Njut coronasmart av naturen

Vi är många som vill ge oss ut på äventyr i naturen och Falkenberg har många fina platser att besöka. Men det är dags att hitta nya favoriter. Här får du smarta tips på hur din tur blir både säker och full av upptäckarglädje. Tillsammans skapar vi en trygg sommar i Falkenberg!

Gå på restaurang

Maten är klar! Och du har inte behövt laga den. Vi har massor av fantastiska restauranger som är redo att överraska dina smaklökar. De har anpassat sina verksamheter för att alla ska kunna njuta av god mat i säkra miljöer. Tillsammans skapar vi en trygg sommar i Falkenberg!

Sov gott hos oss

Sommar och svemester i sikte! I Falkenberg har vi lång tradition av att ta emot sommargäster och nu har vi vässat vårt värdskap ännu mera. Vi gör allt för att du ska känna dig lugn och säker hos oss. Tillsammans skapar vi en trygg sommar i Falkenberg!

Strosa i Falkenbergs innerstad

Känn dig trygg när du shoppar i Falkenberg. Här har butikerna hittat väl fungerande sätt för att kunna hålla avstånd och undvika trängsel. Strosa längs våra kullerstensgator och slå dig ner för en lång fika. Tillsammans skapar vi en trygg sommar i Falkenberg!

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter