Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Sommarlov

Äntligen – nu är sommarlovet här! Långt, ledigt och förhoppningsvis jättehärligt. I Falkenbergs kommun anordnas en rad aktiviteter för sommarlovslediga barn och här kan du välja vad som passar för just dig. Fler evenemang hittar du i evenemangskalendern.


Trädgårdshäng i Hindströmsgården

Häng med oss till Hindströmsgården en sommareftermiddag! Tillsammans utforskar ni den vackra trädgården. Vad växer här, vad gror i landen? Ni sår fröer, pysslar, leker och njuter av en härlig fika i deras lilla oas.

Morup Maran - Tävla i filmskapande!

Morup Maran är en filmtävling för ungdomar i Varberg och Falkenberg! Ni har 24 timmar på er att göra en film som ni sedan tävlar med på plats i västkustens hjärta: Morup! Tävlingen äger rum den 30 juni till den 1 juli.

Harry Potter Quiz, Slöinge

Mellan 13 juni – 21 augusti kan ni gå en magisk Harry Potter-quizrunda på Slöinge bibliotek. Efter sommarlovet dras 10 vinster bland de som har deltagit. Välkommen under ordinarie öppettider eller under meröppettider!

Harry Potter Quiz, Vessigebro

Mellan 13 juni – 21 augusti kan ni gå en magisk Harry Potter-quizrunda på Slöinge bibliotek. Efter sommarlovet dras 10 vinster bland de som har deltagit. Välkommen under ordinarie öppettider eller under meröppettider!

Harry Potter Quiz, Ätran

Mellan 13 juni – 21 augusti kan ni gå en magisk Harry Potter-quizrunda på Slöinge bibliotek. Efter sommarlovet dras 10 vinster bland de som har deltagit. Välkommen under ordinarie öppettider eller under meröppettider!

Gör din egna krona

Alla barn borde ha en egen krona! Du behöver inte vara prins eller prinsessa. Kom och gör dina egna krona tillsammans med kronmakaren Britten Toftarp. Ni jobbar med enkla material som papper, glittriga piprensare, pärlor, kristaller och pompombollar. Det är bara fantasin som sätter gränsen. Varmt välkomna!

Lär dig bygga snyggare i Minecraft

Är du också trött på hus som är byggda med jord och ser ut som skokartonger? Passa då på att anmäla dig till vår workshop i Minecraft där du kommer få tips och tricks på hur du kan bygga snyggare så du kan bygga ett hus som kan imponera dina kompisar!

Skapa spel i Roblox

Gillar du att spela Roblox? Då kanske du också är nyfiken på hur du bygger din egna bana i Roblox. Under lovet kan nämligen du som har fyllt 9 år joina en digital workshop där du får prova att skapa egna spel i Roblox studios tillsammans med ungdomarna från Hemkodat.

Brädspelsbonanza

Välkommen till Falkenbergs Stadsbibliotek för att prova på olika brädspel med andra intresserade eller få tips på roliga spel med hjälp av brädspelsexperten Sven-Inge.

Digitalt sommarläger med Hello World!

Häng med på vårt digitala äventyr Hello Sommar! Upplev en digital lägervecka tillsammans med oss på Hello World!, där du får utforska digitalt skapande, röra på dig och lösa kluringar tillsammans med nya vänner från hela Sverige!

Pippi på de sju haven

I sommar kan hela familjen följa med när Pippi, Tommy och Annika beger sig ut på en räddningsexpedition för att rädda Pippis pappa Efraim undan de hemska Sjörövarna Blod-Svente och Jocke med kniven. Med andra ord, ett spännande och fartfyllt familjeäventyr i två akter med medryckande danser och Astrids fantastiska sjörövarsånger.

Familjedag på Gunnagård

Skoj på vattnet med Surf & SUP

För dig som älskar vatten är Falkenberg rätta platsen, här finns din nästa upplevelse alltid runt hörnet. En lång, lättillgänglig kustremsa och gott om sjöar ger många valmöjligheter. Kanske väljer du en fartfylld surfupplevelse med friska vindar. Eller så går du upp tidigt för att glida ut på en spegelblank sjö där det bara är du, din bräda och morgonljuset.

Besök sagocaféet

Mitt i stan finns en underbart färgsprakande trädgård där alla barn får leka hur mycket de vill. Här finns det mat att tillgå, du kan äta glass i stora lass eller mumsa på våfflor.

Paddla Kanot

För dig som älskar vatten är Falkenberg rätta platsen, här finns din nästa upplevelse alltid runt hörnet. Att paddla kanot är ett spännande äventyr som passar för hela familjen. Välj om ni vill glida fram i sjölandskapet Fegen, slå läger och fiska. Eller göra en kortare tur någon av på våra fridfulla, slingrande åar.

Barnens favoriter

Vilken årstid det är spelar ingen roll. I Falkenberg finns det mycket att hitta på för de som har barnasinnet kvar. Soliga dagar är perfekta för skojiga äventyr vid Vallarna eller ge er ut på upptäcktsfärd i Falkenbergs fantastiska natur. För regniga dagar passar det extra bra med skoj och lek på Klitterbadet. Kanske väljer ni att gå på bio eller bowla. Gör något kul tillsammans!

Utmana kompisen på Minigolf

Ingen sommar utan en runda med minigolf. Det bästa med minigolf är att alla kan vara med. I Falkenberg finns några klassiska banor och gillar du äventyrsbanor finns här flera att välja på.

Ta dig till nya höjder på Höghöjdsbanan i Ullared

Här väntar ett hissnande äventyr för hela familjen i form av linbanor, nät, tunnlar, klätterväggar och lianer, allt placerat högt uppe bland träden. Anta utmaningen och häng med upp.

Bowling

Kör ett träningspass på Falkenbergs Bowlinghall eller boka in en festlig kväll med discobowling. Här kan du också spela shuffleboard.

Bada på Klitterbadet

Välkommen till Klitterbadet! Här kan du simma i 50-meters bassängen eller njuta av värmen i aktivitetesbasängen. Barnen har tre bassänger att välja på. Du kan också bada bubbelpool, träna eller få sköna behandlingar.

Utflykta i naturen

Lämna trängsel och stress bakom dig och ge dig ut i naturen, känn friheten och få ro i kroppen. Oavsett om du vill promenera längs en brusande fors, pröva fiskelyckan, cykla utmed havet eller bara ha picknick i en skogsglänta så står Falkenbergs fantastiska natur öppen för dig.

Fartfullt äventyr i Gokart

Utmana familjen, vännerna eller kollegorna i fartfylld gokart. Nu finns en helt ny gokartbana på Falkenbergs Motorbana som dessutom är en av de största på västkusten.

Testa fiskelyckan

I Falkenbergs åar, hav och sjöar trivs mer än bara lax. Platserna att fiska på är många och vackra. Skulle det inte nappa kommer du ändå vara en skön naturupplevelse rikare.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter