Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Smaka på Kattegattleden

Smaka på Kattegattledenlänk till annan webbplats är ett härligt sätt att upptäcka en av Europas finaste cykelleder. I augusti ordnas turer längs leden, men också i nära omgivning, och här hittar du information om de som äger rum i Falkenberg. Häng med på en cykeltur i behagligt tempo genom vackert landskap med riktigt smakrika stopp längs vägen....


Smaka på Falkenberg - södra rundan

Upplev en smakrik cykeltur i lugnt tempo från Falkenbergs centrum, längs havet och vidare till trakterna runt Skrea. Längs vägen stannar du hos några av alla de mat- och dryckesentreprenörer som tillsammans har satt Falkenberg på Sveriges matkarta. Du får höra deras berättelser samtidigt som får smaka på unika produkter och ta del av deras bästa recept.

Smaka på Falkenberg - norra rundan

Upplev en smakrik cykeltur i lugnt tempo från Falkenbergs centrum, längs havet och vidare till trakterna runt Olofsbo och Glommen. Längs vägen stannar du hos några av alla de mat- och dryckesentreprenörer som tillsammans har satt Falkenberg på Sveriges matkarta. Du får höra deras berättelser samtidigt som får smaka på unika produkter och ta del av deras bästa recept.

Smaka på Mellanbygden

Följ med på en smak-cykling kring Köinge, Sibbarp och Svartrås gröna fält och dalar. Längs slingan stannar du hos mataktörer och boendeanläggningar i området och får smaka på lokala delikatesser. Du får samtidigt höra deras berättelser och hos ett par finns möjlighet att köpa produkter från gårdsbutiken, ta gärna med en cykelkorg eller väska!

Susedalsrundan

Här cyklar du i ett böljande landskap från kust till inland, från gård till gård i en organiserad runda. Du får träffa människorna bakom de lokala produkterna och höra deras story. Provsmaka, handla, umgås och njut! Susedalsrundan utgår från Kattegattleden och tar dig sedan på ett kronblad in mot Slöinge.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter