Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Skördetid i Halland

I Halland njuter vi nu av sensommaren och har börjat fira in hösten. Det råder febril aktivitet med att skörda och förädla det vi sått. Gårdsbutikerna fylls till bredden. Restaurangerna skapar magi med råvaror från trakten. En mängd matupplevelser finns att ta del av precis runt hörnet och Skördetid i Halland gör det enkelt att hitta nya favoriter.

HITTA HELA UTBUDET

  1. Skördetid i Hallandlänk till annan webbplats

I år får Hallands största skördefester vila. Tur då att det finns så mycket mer att upptäcka. På Skördetid i Hallands hemsida finns tips på gårdsbutiker, caféer, restauranger och härliga smultronställen att besöka. Här finns även information om naturnära kurser, matvandringar och andra spännande aktiviteter. Med hjälp av en inspirerande och användarvänlig hemsida, www.skordetidihalland.se länk till annan webbplatskan besökaren enkelt planera sin egen roadtrip

Aktiviteterna under Skördetid i Halland pågår vecka efter vecka – från augusti till oktober – och hemsidan är en arena för producenter, förädlare och måltidsskapare att erbjuda sitt utbud. Nu laddas det runt om i Halland för en sensommar och höst fylld av fina möten, minnesvärda upplevelser, kunskap om maten och kärlek till densamma.

Välkomna hit!

Med kärlek,
hallänningarna

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter