Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Skördetid i Halland

I Halland sjuder det av aktiviteter under skördetid. Då är alla välkomna hem till var och en av oss och våra gemensamma festligheter. Festligheterna pågår vecka efter vecka från augusti till oktober. Välkomna hit!

HITTA HELA UTBUDET

  1. Skördetid i Hallandlänk till annan webbplats

bild från farmers market

Skördetid i Halland är en arena för producenter, förädlare och måltidsskapare att samlas kring. Skördetid i Halland innehåller en höst fylld av fina möten, minnesvärda upplevelser, kunskap om maten och kärlek till densamma. Det ska vara enkelt att upptäcka nya favoritproducenter och råvaror och det ska vara lätt att uppleva allt underbart som händer här i Halland.

Festligheter vecka efter vecka

Skördetid i Halland börjar med Bondens egen marknad i Halmstad och Smaka på Tvååkershelgen 17–18 augusti. Säsongen avslutas med Skördefest på Tjolöholms slott 5-6 oktober. Däremellan och runtomkring är det ett helt fantastiskt utbud av gemensamma festligheter och firanden varje helg utspritt över hela Halland. Skördetid i Halland tipsar om gårdsbutiker, caféer, restauranger och smultronställen. Om naturnära kurser, rundvandringar och aktiviteter.

Välkomna hit!

Med kärlek,
hallänningarna

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter