Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Shopping i Falkenberg

Att Gekås Ullared , som är Sveriges och Skandinaviens största varuhus, ligger i Falkenberg känner du säkert till. Men här finns fler fina möjligheter till shopping av olika slag.


Handelsområden i Falkenberg

Centrum
I Falkenbergs mysiga innerstad hittar du en blandning av välkända kedjor och unika butiker, både stora och små. Här finns gott om caféer och lunchställen om du behöver fylla på med energi.
Hitta hit>>länk till annan webbplats


Tånga Handelsområde
Ett område med ett väldig brett utbud. Här finns bland annat friluftsbutiken Engelsons, detaljhandel, elektronik och måleributik men även restauranger, träningsanläggningar och matbutik.
Hitta hit>>länk till annan webbplats


Falkenberg Smedjeholm
Även här hittar du en mängd olika butiker. Köpcentret Fynda, möbelbutik och secondhand. Mitt i detta område kan du köpa pinfärsk lax och andra läckerheter från havet hos Korshags.
Hitta hit>>länk till annan webbplats

Gekås Ullared
Sveriges största varuhus behöver ingen närmare presentation. Runt om finns flera andra butiker som olika outlets, friluftsbutik, blomsterbutik och restauranger.
Hitta hit>>länk till annan webbplats


Lokstallarna
Ett stenkast från centrum ligger Lokstallarna med matbutik, systembolag, elektronikbutik, sportbutik, apotek och frisörsalong.
Hitta hit>>länk till annan webbplats


Heberg
En mil söder om Falkenberg ligger Heberg, ett litet samhälle men med tre stora verksamheter. Falkenbergs Netto som är ett klädföretag barn, dam och herrkläder samt skor och yrkeskläder. Här finns även möbelbutik och Hebergs Auktioner.
HItta hit>>länk till annan webbplats

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter