Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Regniga familjenöjen

Vad gör man en dag när solen vägrar visa sig, det smattrar mot fönsterrutorna och barnen börjar bli rastlösa? Vi har listat några regniga familjenöjen som kan rädda er dag. Och kom ihåg att efter regn kommer sol!


Klitterbadet

Välkommen till Klitterbadet! Här kan du simma i 50-meters bassängen eller njuta av värmen i aktivitetesbasängen. Barnen har tre bassänger att välja på. Du kan också bada bubbelpool, träna eller få sköna behandlingar.

Aktivitetscenter Route 154

Bara en kort väg från Ullared ligger Route 154, ett motell med alla bekvämligheter. Här har du nära till shopping och naturupplevelser. Motellet har även ett aktivitetcenter med bland annat minigolf, biljard och mattcurling.

Svedinos Bil- och Flygmuseum

Här hittar du en av Europas största samlingar av gamla bilar och flygplan. Samlingen omfattar ca 130 bilar, 40 flygplan, motorcyklar, motorer, bruksföremål och mycket annat. Du kan också fika i det trevliga sommarcaféet.

The Lighthouse Escape Room

Gör något roligt och utmana dina vänner, familj, kollegor och inte minst dig själv! Kom och upplev spännande äventyr och kluriga utmaningar.

Gekås Ullared

I Falkenbergs inland ligger Sveriges största besöksmål. 4,8 miljoner besökare kommer hit varje år och det är inte så konstigt. Ett besök i Ullared är mer än bara shopping - det är en upplevelse!

Loppisfynd & retronöjen

Att handla på loppis är bra för både miljö och plånbok. Det är också kul att åka runt och botanisera. Kanske hittar du något, kanske inte. Men det blev i alla fall en trevlig utflykt. Det finns många loppisar och andra retronöjen i Falkenberg.

Bowling

Kör ett träningspass på Falkenbergs Bowlinghall eller boka in en festlig kväll med discobowling. Här kan du också spela shuffleboard.

SIA Glass

På SIA Glass i Slöinge används bara råvaror av högsta kvalitet och givetvis görs glassen av äkta grädde. Här kan du shoppa glass och slå dig ner i glasscafét och komponera ihop din egen favoritstrut.

Berte Museum

Nostalgimuseum med en föremålsrikedom utöver det vanliga. Här finns det mesta från landsbygden, gamla miljöer, lanthandel och bruksföremål.

Laxbutikens Glasscafé

Vid södra avfarten E6, vid Heberg, på bekvämt cykelavstånd från Skrea och stan hittar du vår nya glassvagn i anslutning till entrén. Här finns ett urval av SIA-glass sortiment och krämig italiensk mjukglass. Njut av glassen på plats eller ta med den i farten.

Fotomuseet Olympia

Det här är ett av landets främsta fotografiska museer. 1000-tals kameror, fotoprylar och bilder samsas i en unik och vacker lokal.

Bio

Kliv in i biomörkret och låt dig underhållas en stund. På Stadsbion mitt i Falkenbergs centrum visas filmer för både stor och liten.

RIAN

Upplev nyskapande design och folkkär formgivning, nationell och internationell design. I museets tillfälliga utställningar visas allt från industridesign till konsthantverk. Läs mer här .

Falkenbergs Hembygdsmuseum

I ett av Gamla stans välbevarade hus finns Falkenbergs hembygdsmuseum som skildrar Falkenbergs historia från forntid till tidigt 1900-tal.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter