Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

På tu man hand

Lämna vardagsbestyren och ladda batterierna tillsammans med den du tycker allra mest om. Här har vi listat tips på mysiga boenden, restauranger som har både maten och atomosfären och utflykter som gör att ni kan njuta av varandra såväl som Falkenbergs guldkorn. Välkommen att fylla på med ny härlig energi!


Rum för två

Vad är er grej när ni ska rymma från vardagen en stund? Ett lyxigt spahotellet eller ett charmigt Bed and Breakfast? Välj en av våra favoriter här:

Romantisk middag

Kanske är det en överraskning du ska bjuda på där din kära inte vet vad du har bokat. Då vill du ha en wow-faktor och överträffa alla förväntningar. Här har du just de restaurangerna i Falkenberg. Glöm inte att du kan behöva boka i god tid!

Hand i hand

När ni har har ätit och sovit gott så passa på att upptäcka mer av Falkenberg. Slå er ner på ett café, promenera runt i Gamala stan eller upplev våra fantastiska naturreservat. Här listar vi några avkopplande utflykter där ni får tid att bara vara med varandra.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter