Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Njut av hösten - 5 vackra platser i FBG

Nu börjar träden skifta färg och då bjuder Falkenberg på många sköna höstvyer. Här är några av de platser du kan besöka för att njuta av denna vackra årstid.


Doktorspromenaden

En promenad utmed Doktorspromenaden är alltid lika rofylld och vacker. Under hösten speglar sig dessutom trädens alla olika färger i Ätrans vatten.

 

Hallands vackraste väg

Höstfärg på träden utmed Hallands vackraste väg.

Att färdas på Hallands vackraste väg mellan Askome och Gällared är en naturupplevelse du sent kommer glömma, särskilt när den ackompanjeras av höstens färger. Ta med fikakorgen och stanna till vid något av alla picknickställen som finns utmed vägen.

 

Stadens planteringar

Planteringar framför Tullbron.

I Falkenberg är en promenad i stan alltid lika vackert inramad av planteringar. Särskilt trevliga spots är vid Rådhuset och vid Tullbron.

 

Floastad

Utsikt från Floastads naturreservat.

Det är något visst med utsiktsplatser och de blir extra förtrollande när hösten klär träden i så många olika färger. En fin höstdag är en picknick i Floastads naturreservat hisnande vacker.

 

Yttra Berg

Grind och landsväg i höstskrud.

En promenad på stigar och grusvägar i naturreservatet Yttra Berg bjuder på många härliga vyer över ett höstigt kulturlandskap. Värm dig en stund och lär dig om gamla tider på det lilla gårdsmuseet.


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter