Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Lev din dröm i FBG

Under december kan du hänga med på en spännande resa genom Falkenbergs landsbygd; följ drömadventskalendern! Här får du följa personer som hittat sitt drömläge, vågat satsa, vågat tro och gjort verklighet av det de drömt om.


Spännande projekt om livet på landet

När två landsbygdsälskande, drivna tjejer som delar samma passion för landet möts på jobbet, då händer det grejer. Karin Torstensson och Jennifer Erlandsson lever båda sin dröm, och de märkte snabbt att det finns många fler som också vill göra det. Överallt på Falkenbergs landsbygd bubblar det av företagande, av idéer och entreprenörskap.

De startade projeket "Lev din dröm" för att lyfta den positiva bilden av livet på landsbygden. För landsbygden behöver inte räddas som många tycks tro, den behöver uppmärksammas.

Adventskalender

Starten är en digital drömkalender under december som ska inspirera fler att våga se landsbygdens möjligheter. Den har tagits fram tillsammans med 24 entreprenörer, som alla bor och verkar på Falkenbergs landsbygd, och som älskar det. Det är 24 spännande filmer att se fram emot och du hittar dem på www.levdindromfbg.selänk till annan webbplats

Om projektet

Lev din dröm FBG är ett projekt från Falkenbergs Näringsliv AB med syftet att marknadsföra Falkenbergs landsbygd som den perfekta platsen att bo och verka på. Falkenberg har ett av landets bästa företagsklimat och är en kommun som man kan räkna med. Vi har ett strategiskt bra läge och en positiv utveckling.


Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter