Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Julbord och jultallrik

Falkenbergs fantastiska restauratörer anpassar såklart sina julbord så att du ska kunna njuta av julmaten på ett tryggt och säkert sätt. En del erbjuder även julbord i take away-form. Här hittar du julens alla goda smaker, välkommen att boka!


Julbord Take Away

Nya problem kräver nya lösningar. Falkenbergs restauranger gör nu vad de kan för att hålla igång sin verksamhet och ge god service till hungriga kunder. Här hittar du en lista på restauranger som bland annat erbjuder julbord i take away- form. Välkomna att boka nu!

Ocean Hotell & Restaurang

Det är en upplevelse att i goda vänners lag äta och dricka gott och se solen gå ner över havet. Restaurangen på Ocean Hotel är listad i White Guide och här äter du säsongsvänliga rätter på lokalt producerade råvaror. 

Prostens pizza

Lisa Lemke och Marcus Nordgren älskar bra pizza, att ha människor runt omkring sig och inte minst så älskar de att laga mat på bra råvaror. Kom och upplev de stenugnsbakade pizzorna och den sköna stämningen i deras "andra" vardagsrum på Skrea Backe.

Laxbutiken

Här hittar du Sveriges, om inte världens största sortiment av laxrätter. Förutom restaurang finns här också delikatessbutik, mötes- och konferensanläggning samt under sommartid ett härligt glasscafé.

Hermans Restaurang & Nöje

Mitt i stadens hjärta på Rådhustorget finner du Hermans Restaurang & Nöje. Här äter du god mat gjord på lokala råvaror och här händer alltid något kul.

Skrea Matbruk

Högst upp på Skrea Backe, med vidunderlig utsikt över vinodling, åkrar och ängar, har Skrea Matbruk slagit upp sina portar.

Lis mejeri

I det gamla mejeriet i Stafsinge finns numera en sällsynt charmig hemmakrog. En middag på Lis Mejeri är långt mer än en middag. Här får du uppleva mat med alla dina sinnen, genom värdparets kärlek, omsorg och kluriga påhittighet.

Restaurang Gustaf Bratt

I en fantastisk byggnad med en lika fantastisk utsikt över Ätran och Tullbron ligger anrika restaurang Gustaf Bratt. Här kan du äta enklare husmanskost såväl som en välkomponerad avsmakningsmeny med vinpaket.

Flip Flop Beach Bar & Rooms

Mitt på stranden i Olofsbo ligger ett hus som det är lätt att trivas i. Tänk dig en lång strand, inget som stör vyn, bara havet och klitterna. Just här kan du sätta dig på en beach bar med grymt käk med karibisk twist. Dessutom kan du sova över för att kunna njuta extra länge.

Hamnkrogen

Hamnkrogen ligger med en fin utsikt över Ätran. Här serveras varje vardag gedigen husmanskost i form av lunchbuffé, med varmrätter av olika slag att plocka från. Till det finns en enorm salladsbuffé med allt du kan önska sig.

Belugia

Belugia Drink and Food Court är ett helt nytt och spännande restaurangkoncept i nyrenoverade lokaler mitt i Falkenberg. Belugia är en saluhall i miniformat med allt du kan önska dig i mat och dryck.

Gits Gård

Nära havet och nära stan men ändå mitt ute på landet. Gits Gård är ett riktigt skönt lanthotell. Här kan du bo över natten, konferera i fin miljö, eller hyra hela stället för bröllop och fest.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter