Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Bo med gångavstånd till centrum

Vill du ta del av stadens sus och dus? Sitta på en restaurang och bara ha en kort promenad till en skön hotellsäng när det är dags att bryta upp... Då ska du kika i den här listan.


Grand Hotel Falkenberg

Grand Hotel har ett underbart läge vid Ätran och ligger samtidigt mitt i stan. Ett perfekta alternativ för dig som söker hotell eller konferens i centrala Falkenberg.

Hamngatan 27

Mitt emellan hav och stad finns detta nya hotell med massor av gammaldags charm. Allt är smakfullt inrett med känsla för material och kvalitet och de flesta rum har utsikt över Ätran som flyter förbi alldeles intill.

Hotell Vesterhavet

Här finns stora rum och lägenheter som passar perfekt när ni är många som reser tillsammans. Långa sandstränder eller stadens puls når du på bara några minuter.

Nya Pallas Hotell

Detta lilla och personliga hotell ligger ett stenkast från centrum. Slå dig ner en stund i den vackra trägården eller njut i hotellets spa och relaxavdelning.

Vallarnas Bed and Breakfast

I den anrika bormästarvillan bor du riktigt flott. Dessutom befinner du dig mitt i Vallarnas härliga friluftsområde med vacker natur och massor av aktiviteter precis runt knuten.

Värdshuset Hwitan

I ett av Falkenberg äldsta och vackraste hus bor du bra mitt i stan. Sommartid strömmar musiken från trädgården och läget vid Ätran inbjuder till härliga promenader.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter