Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Hur vill du bo?

Vid havet, i stan, på landet eller mitt i skogen? Falkenberg har något för alla smaker. Här kan du välja och vraka bland olika boenden beroende på vad du längtar efter.


Bo med havsutsikt

Det är något vist med att vakna upp till kluckande vatten och havsbris. Kustnära boenden finns det gott om i Falkenberg. Från ditt rum, restaurangen eller uteplatsen - här är några boenden varifrån du kan vila blicken på horisonten....

Bo i lantlig idyll

För den som till vardags är omgiven av asfalt och byggnader kan det vara en lisa för själen att komma ut på landet. Att bo några dagar på en gård eller i en stuga med avskilt läge låter väl lockande? Ta med familjen och bo bland hästar, grisar eller kanske alpackor?

Bo nära skog och sjö

Att bo mitt i skogen är avkoppling. Att ha bara några steg till en sjö eller en vandringsled är en lyx för den som vill bli av med stress och vardagsmåsten. Här har vi samlat några boenden som har naturen som närmsta granne.

Bo med gångavstånd till centrum

Vill du ta del av stadens sus och dus? Sitta på en restaurang och bara ha en kort promenad till en skön hotellsäng när det är dags att bryta upp... Då ska du kika i den här listan.

Bo nära Ullared

Är det dags för ett shoppingäventyr i Ullared? Då behöver du någonstans att bo över på. Två dagar behövs för att gå igenom hela varuhuset och du vill också ha tid att upptäcka något mer i Falkenberg när du ändå är här. På listan finns boenden som ligger max 15 km ifrån Ullared.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter