Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Höstlov i Falkenberg

Nu närmar sig höstlovet i Falkenberg och här finns mycket att hitta på för lediga barn. Skoja och lek på Klitterbadet, svischa fram på skridskorna i ishallen eller pyssla om dina samlade saker på museet. Kanske väljer ni att gå på bio eller bowla. Krispiga höstdagar är perfekta för en utflykt i naturen. Så packa matsäcken och gör något kul tillsammans!


Findus flyttar ut 26/10, 2/11

Varje morgon vaknar Pettson på samma sätt, av Findus som hoppar i sängen. Inte nog med att han hoppar heller, han börjar hoppa redan klockan fyra! Pettson blir tokig. Antingen får Findus lova att han slutar upp med hoppandet eller så är det dags för honom att flytta hemifrån.

Båtjazz 28/10

Emma and the Jazzcrusaders spelar låtar som ger barnen igenkänning när man är glad och stark, och kanske också när man är ynklig och rädd. I Båtjazz kommer tematiken från havet och båtar och med hjälp av berättelser och fantasifulla ljudliga illustrationer bjuds publiken in till en stämningsfull musikvärld där man får träffas både fiskar som vill bitas och … jag vem är det egentligen man får möta ute i månskenet?

Bubble Balls 28/10

Kom & prova Bubble Balls på höstlovet i Vessigebro. Alla mellan åldrarna 12-16 år är välkomna!

Brädspel 31/10

En höstlovsaktivitet för hela familjen. Kom in i värmen och spela brädspel. Sven-Inge kommer till stadsbiblioteket och lär oss spel som är ifrån eller inspirerade av Japan. Vi spelar Tsuro, Onitama och King of Tokyo bland annat.

Höstlovsaktivitet på KomTek 29-30/10

Teknikkul - Arbete med enkel mekanik för de yngre och enkel elektronik & lödning för de äldre. Programmering Lego WeDo - Arbete med att bygga en enkel legorobot som programmeras med hjälp av surfplatta.Tillverkning av Paracord armband/nyckelring - Häftig knytmetod med härliga färger. Alla aktiviteter är "provapå" och ligger på en enkel nivå. Det är ett aktivitetstillfälle per barn och aktiviteten är gratis. OBS - begränsat antal platser, anmäl er via: KomTek Falkenberg

Insjöfiske i Hjärtared 30/10

Häng med och fisk i Hjärtared. Alla mellan åldrarna 12-20 år är välkomna. Avfärd från UNGFBG huset 09.00.

Filmmys på biblioteket 29/10

Under hösten har vi Japan-tema på stadsbiblioteket, det firar vi med Kubo och de två strängarna. Kom i myskläder och ät popcorn och japanskt snacks under denna höstlovskväll!

Höstlov på Rian: Designa med sopor 29/10

Vi träder in i sopornas värld för att återskapa och vara kreativa i museets ateljé. Gratis. För dig som är 6–12 år. Drop in!

Höstlov på Rian: Pill med spill 30-31/10

Vi träder in i sopornas värld för att återskapa och vara kreativa i museets ateljé. Gratis. För dig som är 6–12 år. Drop in!

Ljusfest i Morup 2/11

Ge dig ut på en mysig runda i höstmörkret. Du kommer hitta massor av ljus, eld, konstutställningar, trädgårdsinstallationer, pumpor, kulturmiljöer, öppna ateljéer, butiker, musik, mat och happenings utmed vägen.

Brädspel på biblioteket 31/10

En höstlovsaktivitet för hela familjen. Kom in i värmen och spela brädspel. Sven-Inge kommer till stadsbiblioteket och lär oss spel som är ifrån eller inspirerade av Japan. Vi spelar Tsuro, Onitama och King of Tokyo bland annat.

Falkenbergs Ishall

Gör en utflykt till Falkenbergs ishall. Här kan du åka både med och utan klubba. Glöm inte att du behöver ta med dina egna skridskor.

Bio

Kliv in i biomörkret och låt dig underhållas en stund. På Stadsbion mitt i Falkenbergs centrum visas filmer för både stor och liten.

Bowling

Kör ett träningspass på Falkenbergs Bowlinghall eller boka in en festlig kväll med discobowling. Här kan du också spela shuffleboard.

Klitterbadet

Klitterbadet har Sveriges enda 50-meters saltvattenbassäng. Här finns plats för både lek och motionssim. Du kan också träna, gå på vattengympa eller få sköna behandlingar.

Veeras utflyktstips

Veera Gyllenborg är ett riktigt utflyktsproffs och delar frikostigt med sig av sina upplevelser på facebooksidan Veeras utflykter kring Falkenberg . Här har hon valt ut några av sina bästa tips med ett nytt ställe för varje månad. Så packa picknickkorgen och häng med!

Vallarnas Lekpark

Här finns ett riktigt paradis för alla leksugna barn. Om du inte vill klättra, gunga eller åka rutschkana kan du njuta av solen och naturen vid någon av sittplatserna under björkarna. Glöm inte kaffekorgen.  

Mini-zoo & Äventyrsbana

Efter en stund på Vallarnas Lekpark är du redo för nya äventyr. Följ stigen in i skogen bakom lekparken och säg hej till getter, får och olika fåglar. Här finns också en klurig hinderbana där du kan balansera på stockar.

Vallarnas Skatepark

I skateparken vid Vallarna kan du öva åkning och trix med både skatebord och kickbike. En riktigt skön och aktiv hang-out för alla som gillar att åka bräda.

Vallarnas Parkourpark

Över, under, hoppa, klättra... I en parkourpark finns inga regler. Du tar dig genom banan på ditt eget sätt och efter dina förutsättningar.

Falkenberg DiscGolf Park

Ta med familjen, kompisgänget eller kollegorna på en kul aktivitet mitt i Vallarnas vackra friluftsområde. Discgolf kan alla spela, det enda som behövs är en frisbee.

SIA Glass

På SIA Glass i Slöinge används bara råvaror av högsta kvalitet och givetvis görs glassen av äkta grädde. Här kan du shoppa glass och slå dig ner i glasscafét och komponera ihop din egen favoritstrut.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter