Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Höstlov i Falkenberg

Nu närmar sig höstlovet i Falkenberg och här finns mycket att hitta på för lediga barn. Skoja och lek på Klitterbadet, svischa fram på skridskorna i ishallen eller gå på workshop på museet. Kanske väljer ni att gå på bio eller bowla. Krispiga höstdagar är perfekta för en utflykt i naturen. Så packa matsäcken och gör något kul tillsammans!


Höstlovsworkshop på museet 27-29/10

En textilworkshop där du får prova på olika tekniker inom vävning, bindning och knyttekniker. Du kan använda dessa om du vill göra kompisarmband, väskband, skärp, dukar, mattor, väskor, ja listan kan göras lång. Detta är en drop-in workshop för dig som är lovledig vecka 44. Max 10 barn i ateljén och begränsad tid i workshopen med kösystem om det blir fullt. Max 1 vuxen per sällskap i ateljén. Gratis. För dig som är 6–12 år. Drop in!

Höstlovet på Gunnagård

En vecka full med djur, bus, god mat och härliga aktiviteter både för barn och vuxna! Gårdsbutik, våffelcafé & grillen kommer göra er mätta. I tältet kan man även njuta av varm chokladbuffé!

Höstfest på The Kitchen Garden Falkenberg

Kom och fira in hösten med oss. Tillsammans med vännerna från Swerl Coffee Club, Gavies gårdar, Skrea Ost, Ullarps Gård och Emmas Patisserie erbjuder vi en matupplevelse i höstens färgglada anda.

Halloweenklättring i höghöjdsbanan

När solen gått ner öppnar portarna till spökparken i Gekåsbyn där en ryslig klätterutmaning väntar bland trädtopparna. I parken kan du i kvällens mörker kasta dig ut i linbanor, balansera på grenar, klättra över nät och svinga dig i lianer. Vågar du?

Klingande Argus

Kulturskolan bjuder in till ”Klingande Argus”! Vi har flyttat vår verksamhet till Argus och vill bjuda på ett smakprov på vad vi gör. Nyfikna barn och föräldrar hälsas välkomna att uppleva och delta i lite av det som är Kulturskolan.

Höstlovsaktiviteter på KomTek

Prova på olika aktiviteter på KomTek under höstlovet! Vi har t.ex. teknikkul i verkstaden, programmering av Lego WeDo 2.0, tillverkniung av Paracord armband och CAD & 3D-utskrift. Alla aktiviteter är gratis och är på prova-på-nivå!

Gå på bio

Kliv in i biomörkret och låt dig underhållas en stund. På Stadsbion mitt i Falkenbergs centrum visas filmer för både stor och liten.

Falkenbergs Ishall

Gör en utflykt till Falkenbergs ishall. Här kan du åka både med och utan klubba. Glöm inte att du behöver ta med dina egna skridskor.

Klitterbadet

Klitterbadet har en stor 50-meters bassäng. Här finns plats för både lek och motionssim. Du kan också träna, gå på vattengympa eller få sköna behandlingar.

Bowla!

Kör ett träningspass på Falkenbergs Bowlinghall eller boka in en festlig kväll med discobowling. Här kan du också spela shuffleboard.

Veeras utflyktstips

Veera Gyllenborg är ett riktigt utflyktsproffs och delar frikostigt med sig av sina upplevelser på facebooksidan Veeras utflykter kring Falkenberg . Här har hon valt ut några av sina bästa tips med ett nytt ställe för varje månad. Så packa picknickkorgen och häng med!

Mini-zoo & Äventyrsbana

Efter en stund på Vallarnas Lekpark är du redo för nya äventyr. Följ stigen in i skogen bakom lekparken och säg hej till getter, får och olika fåglar. Här finns också en klurig hinderbana där du kan balansera på stockar.

SIA Glass

På SIA Glass i Slöinge används bara råvaror av högsta kvalitet och givetvis görs glassen av äkta grädde. Här kan du shoppa glass och slå dig ner i glasscafét och komponera ihop din egen favoritstrut.

Falkenberg DiscGolf Park

Ta med familjen, kompisgänget eller kollegorna på en kul aktivitet mitt i Vallarnas vackra friluftsområde. Discgolf kan alla spela, det enda som behövs är en frisbee.

Vallarnas Skatepark

I skateparken vid Vallarna kan du öva åkning och trix med både skatebord och kickbike. En riktigt skön och aktiv hang-out för alla som gillar att åka bräda.

Vadra runt en sjö

I Falkenberg har du alltid nära till en enkel utflykt i naturen. Ingen utrustning behövs. En ryggsäck med lite fika och ett par bekväma skor, sen är du klar att ge dig ut. Att vandra runt en sjö är särskilt rofyllt och vackert. Här är våra bästa tips!

Äventyr vid vatten

Utforska de vackra omgivningarna i Ugglarp med fatbike eller SUP-bräda. En perfekt kombination av naturupplevelse och motion och du kan boka in en tur där allt är packat och klart. Här kan du också lära dig kitesurfa i välordnade kurser.

Vallarnas Parkourpark

Över, under, hoppa, klättra... I en parkourpark finns inga regler. Du tar dig genom banan på ditt eget sätt och efter dina förutsättningar.

Besök ett smultronställe

Leta runt sjöar, längs kusten, utmed Ätrans vindlande väg genom berg och skogar, och du ska snart finna något av Falkenbergs alla smultronställen. Väl framme möts du av något andlöst vackert, rofullt eller oväntat spännande. Det bästa med dessa smultron är att de finns året om.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter