Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Höstlov i Falkenberg

Nu närmar sig höstlovet i Falkenberg och här finns mycket att hitta på för lediga barn. Skoja och lek på Klitterbadet, svischa fram på skridskorna i ishallen eller pyssla om dina samlade saker på museet. Kanske väljer ni att gå på bio eller bowla. Krispiga höstdagar är perfekta för en utflykt i naturen. Så packa matsäcken och gör något kul tillsammans!


Höstlovsbowling

Gratis Höstlovsbowling för alla barn mellan 6-15 år. Välkomna för boka bowling under höstlovet

Teater: Panik på playan

Maja och hennes pappa är på solsemester. På djurparken kommer Maja bort - eller är det pappa som försvunnit? Maja är alldeles ensam bland djuren. Pappa letar i panik bland krokodiler, lejon och gorillor. Kommer han att hitta henne? Rekommenderad för barn mellan 4-8 år.

Kuligheter på museet

Flaskor, kapsyler, stenar, tändsticksaskar och snäckor ... man kan samla allt från a-ö. Besök museets ateljé för tips och idéer, om du vill designa och göra något nytt av din samling. Kostnadsfritt. För dig som är 6-12 år. Drop in!

Ljusfesten i Morup

Ge dig ut på en mysig runda i höstmörkret. Du kommer hitta massor av ljus, eld, konstutställningar, trädgårdsinstallationer, pumpor, kulturmiljöer, öppna ateljéer, butiker, musik, mat och happenings utmed vägen.

Höstlov på Klitterbadet

Klitterbadet bjuder på många roliga aktiviteter under höstlovet. Så släng ner badkläderna i väskan och ta med släkt och vänner för massa blöta aktiviteter i dem meterlånga bässängerna.

Bio

Kliv in i biomörkret och låt dig underhållas en stund. På Stadsbion mitt i Falkenbergs centrum visas filmer för både stor och liten.

Veeras utflyktstips

Veera Gyllenborg är ett riktigt utflyktsproffs och delar frikostigt med sig av sina upplevelser på facebooksidan Veeras utflykter kring Falkenberg . Här väljer hon ut sina bästa tips och presentera ett nytt favoritställe varje månad under 2018. Så packa picknickkorgen och häng med!

Höstlov i ishallen

Gör en utflykt till Falkenbergs ishall. Här kan du åka både med och utan klubba. Glöm inte att du behöver ta med dina egna skridskor.

Vallarnas Lekpark

Här finns ett riktigt paradis för alla leksugna barn. Om du inte vill klättra, gunga eller åka rutschkana kan du njuta av solen och naturen vid någon av sittplatserna under björkarna. Glöm inte kaffekorgen.  

Mini-zoo & Äventyrsbana

Efter en stund på Vallarnas Lekpark är du redo för nya äventyr. Följ stigen in i skogen bakom lekparken och säg hej till getter, får och olika fåglar. Här finns också en klurig hinderbana där du kan balansera på stockar.

Vallarnas Skatepark

I skateparken vid Vallarna kan du öva åkning och trix med både skatebord och kickbike. En riktigt skön och aktiv hang-out för alla som gillar att åka bräda.

Vallarnas Parkourpark

Över, under, hoppa, klättra... I en parkourpark finns inga regler. Du tar dig genom banan på ditt eget sätt och efter dina förutsättningar.

Falkenberg DiscGolf Park

Ta med familjen, kompisgänget eller kollegorna på en kul aktivitet mitt i Vallarnas vackra friluftsområde. Discgolf kan alla spela, det enda som behövs är en frisbee.

SIA Glass

På SIA Glass i Slöinge används bara råvaror av högsta kvalitet och givetvis görs glassen av äkta grädde. Här kan du shoppa glass och slå dig ner i glasscafét och komponera ihop din egen favoritstrut.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter