Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Gör ett skafferibesök

Dörren till Falkenbergs Skafferi står alltid på glänt. Men under Kristihimmelsfärdshelgen är den vidöppen. Då bjuder flera matentreprenörer in till Skafferibesök. Det blir massor med mat, prat och gemenskap så häng på!Hej från skafferiet!

Du ska strax få läsa om vilka Skafferibesök du kan göra för att inspireras och lära dig en massa matnyttigt, men först en hälsning från Falkenbergs Skafferi:

Vilka är vi? Jo, Falkenbergs Skafferi är ett gäng passionerade matentreprenörer som känner kärlek för att du ska kunna uppleva riktig mat på riktigt. Och vi delar väldigt gärna med oss av vår yrkeskunskap och det som blivit vår livskvalitet. Delar med varandra, och väldigt gärna med dig. Vi tycker att kött och potäter, det är inte bara något en äter. Och en äter inte bara för att bli mätt, en äter det som är äkta ärligt och rätt. Lyckan i att få äta mat som med omsorg producerats och förädlats nära, den vill vi att alla ska få känna.

Blir du ännu mera nyfiken? Vi är nyfikna på dig också! Så gör mat till en reseanledning! Kom hit och umgås kring måltiden så att vi får rå om dig med vårt vänliga värdskap. Vi lovar att gemensamt bjuda dig på spännande kreativa matupplevelser som kommer innehålla både traditioner och innovationer. Vi lovar att bjuda på oss själva!

Kom och hälsa på

Ett Skafferibesök är en unik chans att provsmaka någons verklighet, passion och kunskap. Det kan handla om allt ifrån en matvandring i naturen, en kurs i att stoppa korv eller få chansen att bli en mästare på pizzabak. Här kan du se vilka Skafferibesök du kan göra under Kristi Himmelsfärdshelgen 2019:

Välj & vraka

 • Charkprovning med gris-safari - Gunnagård
 • Matvandring i Ugglarp - Ugglarps Grönt
 • Bli pizzaproffs vid hemmaugnen - Prostens Pizza
 • Primör-Pickning-Paddling i Hjärtaredssjöarna - Lamberts Gård & Lada
 • Gör egen pizza i lerugn ute till bluegrassmusik - Sörby Retreatcenter
 • Föreläsningar & lunch i tre ämnen; Antiinflammatorisk mat,
  Om att äta sig lycklig och Lugn av naturen
  - Sörby Retreatcenter
 • Matkalas - Lis Mejeri
 • Odlingsvandring i Hallands Toscana - Stora Berg/Hallands Bär
 • Mathistoria och mathantverk - Korvkurs på Gudmundsgården
 • På Strövtåg med Solskensfarmarna - Viktors Affärshus
 • Ystningskurs med Monica Bondesson - Skrea ost


Läs mer och boka

 1. Skafferibesök 2019länk till annan webbplats
Rädisor.

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter