Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenberg för unga

Är ni en familj med tonåringar? Har ni svårt att få med dem på aktiviteter?
Nedan följer ett urval av aktiviteter i Falkenberg som kanske kan få dem lämna den virtuella världen.


Bio

Kliv in i biomörkret och låt dig underhållas en stund. På Stadsbion mitt i Falkenbergs centrum visas filmer för både stor och liten.

Black Cat Pinball

Är du en av dem som vuxit upp med flipperspel eller är detta en oupptäckt värld för dig? Oavsett vad så passar det alla i alla åldrar. Dra med familjen, vännerna eller kollegorna på en nostalgiskresa.

Bowla

Kör ett träningspass på Falkenbergs Bowlinghall eller boka in en festlig kväll med discobowling. Här kan du också spela shuffleboard.

Falcon Academy

Nu kan du uppleva glädjen och spänningen med att flyga utan att behöva lämna marken. Falcon Acaedmy är ett företag som erbjuder roliga flygupplevelser. En aktivitet för unga som gamla, nybörjare eller erfarna flygare.

Falkenberg DiscGolf Park

Ta med familjen, kompisgänget eller kollegorna på en kul aktivitet mitt i Vallarnas vackra friluftsområde. Discgolf kan alla spela, det enda som behövs är en frisbee.

Falkenbergs Ishall

Gör en utflykt till Falkenbergs ishall. Här kan du åka både med och utan klubba. Glöm inte att du behöver ta med dina egna skridskor.

Fiska

I Falkenbergs åar, hav och sjöar trivs mer än bara lax. Platserna att fiska på är många och vackra. Skulle det inte nappa kommer du ändå vara en skön naturupplevelse rikare.

Gekås Ullared

I Falkenbergs inland ligger Sveriges största besöksmål. 4,8 miljoner besökare kommer hit varje år och det är inte så konstigt. Ett besök i Ullared är mer än bara shopping - det är en upplevelse!

Gokart

Utmana familjen, vännerna eller kollegorna i fartfylld gokart. Nu finns en helt ny gokartbana på Falkenbergs Motorbana som dessutom är en av de största på västkusten.

Hallands Bär - Stora Berg Självplock

På de böljande fälten mellan Falkenberg och Halmstad odlas långa rader med bär, blommor, grönsaker och vinrankor. Här kan du komma på självplock när det är säsong. Den vackra utsikten kommer på köpet. Här finns även ett sommarcafé med en härlig bärbuffé och en pizzeria.

Höghöjdsbanan Ullared

Här väntar ett hissnande äventyr för hela familjen i form av linbanor, nät, tunnlar, klätterväggar och lianer, allt placerat högt uppe bland träden. Anta utmaningen och häng med upp.

Lilla Napoli

Eldsjälarna på Lilla Napoli har en enda uppgift som genomsyrar allt de gör och det är jakten på en fulländad Pizza Napoletana. Alltså en pizza så som den görs på pizzans födelseort, Neapel. Om de lyckas? Kom och prova.

Paintball

Samla ihop ett gäng mellan 6-30 spelare och boka in er på äventyret paintball. Du kommer sent att glömma denna upplevelse fylld med spänning och adrenalin.

Rida

Ge dig upp på hästryggen och njut av naturnära upplevelser tillsammans med dina vänner. Välj om du vill tölta fram längs vattenbrynet på en islandshäst eller ta en avslappnad westerntur i Asiges böljande landskap.

SIA glass

På SIA Glass i Slöinge används bara råvaror av högsta kvalitet och givetvis görs glassen av äkta grädde. Här kan du shoppa glass och slå dig ner i glasscafét och komponera ihop din egen favoritstrut.

Skrea Strand

Skrea strand är mycket mer än en strand. Här får du uppleva det bästa med svensk sommar. Det är sol och bad, sand mellan tårna eller hopp från bryggan. Det är utsikten från det lyxiga hotellrummet men också den familjära stämningen på campingen. Det är fine dining såväl som fish & chips från en food truck. Det är musik, after beach, minigolf, grillkvällar på klipporna, skönt häng och såklart massor av glass. Kom och njut av sommaren!

Sumpafallen

Här kan du ströva utmed forsen, eller i det vackra skogslandskapet. Naturreservatet är ett mycket populärt utflyktsmål. Det finns gott om picknickbord, så slå dig ner och njut av naturen.

Surf & SUP

För dig som älskar vatten är Falkenberg rätta platsen, här finns din nästa upplevelse alltid runt hörnet. En lång, lättillgänglig kustremsa och gott om sjöar ger många valmöjligheter. Kanske väljer du en fartfylld surfupplevelse med friska vindar. Eller så går du upp tidigt för att glida ut på en spegelblank sjö där det bara är du, din bräda och morgonljuset.

The Lighthouse Escape Room

Gör något roligt och utmana dina vänner, familj, kollegor och inte minst dig själv! Kom och upplev spännande äventyr och kluriga utmaningar.

Trollgrottan i Gnipeberg

Någonstans djupt inne i grottan finns trollens skatt gömd. Även om du inte går på skattjakt i de smala, mörka gångarna så är den långa grottan en garanterat spännande upplevelse.

Vinteraktiviteter

Kom och ta del av Falkenbergs vinteraktiviteter. Åk längd, slalom eller prova på skidskytte. Ishallen är ett säkert kort även om kylan låter vänta på sig.

Yngeredsforsen - Döda fallet

Döda fallet är ett fascinerande utflyktsmål. Mitt i den vackra naturen finns det massor att upptäcka och lära om Ätran och dess kraftverkshistoria.

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter