Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Falkenberg är en Fiskedestination!

Första avsnittet av tv-programmet Fiskedestination utspelar sig i Falkenberg och handlar om de flera olika sorters spännande fiske som finns här. Gösfiske i Fegen, öringsfiske på kusten och såklart laxfiske i Ätran!

Se programmet

  1. Fiskedestinationlänk till annan webbplats

Härliga fiskeupplevelser

Johan Broman, fiskare och prgramledare på Fiskedestination, fick några riktigt fina dagar i Falkenberg i september förra året. Nu är tv-programmet släppt och du kan se det på TV4 Play, CMORE och Sportkanalen.

Fina fiskar

Först beger sig Johan och teamet till Fegen och testar på pelagiskt spinnfiske på gös. Mer än en fisk fastnar på kroken! Sen tar de sig till kusten och testar på öringsfiske. Såklart blir det även laxfiske i Ätran med tvåhandsspö. På femte kastet hugger en fin lax! Johan fick proffshjälp av Fiskeguide i Falkenberglänk till annan webbplats så det kanske inte är konstigt att det blev så fina fångster.

God mat

Även om du inte är så intresserad fiske så är det fullt av härliga bilder från Falkenberg och det hela avslutas med in-action utomhusmatlagning av Knutur Kristjansson från Rådhustorget No:1Alänk till annan webbplats

Se programmet här på TV4 Playlänk till annan webbplats

Man sitter i gräset och lagar mat över öppen eld.

Relaterat

Vill du få fler tips från Falkenberg?

Varje månad tipsar vi om evenemang och händelser. Du får också sköna utflyktstips till Falkenbergs smultronställen. Så häng med!

Namn

Din e-post
Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter