Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

SUSTO

Efter att SUSTO släppte sitt andra album »& I'm Fine Today« i USA har det exploderat på hemmaplan. Plattan fick ett strålande mottagande och bandet har turnerat konstant. Nu är det äntligen dags att öppna porten till Europa.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

24 februari

21.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

225 kr

Medlemmar

170 kr


Om konserten

 

Bandets motor, unge Justin Osborne, har varit låtskrivande musiker i snart 10 år, men först när SUSTO tog form har han funnit en trygg plattform som passar hans oroliga själ.

Texterna är ofta kontroversiella, att sjunga om tungt drogmissbruk och homosexualitet är inte den mest vältrampade stigen för band som kategoriseras som Alt- country och Americana. Men det är inte för att göra sig bekväm som Justin och hans band levererar musik som lika obehindrat rör sig i indierock som ljuvt stråk-arrade poplåtar.

Bandet gör varje kväll sitt yttersta för att överträffa den senaste spelningen, som alltid försöker befinna sig i “Här och Nu”. Förbered er på stora live-upplevelser, med en helt egen “wall of sound” med snygga harmonier och ovanpå en traditionell sättning ligger stråkar och synthar som ger djup och dimension.

Från Charleston i djupaste South Carolina via Nashville når de nu ut i världen. Passa på att se dem, för det här är ett band som kommer att behöva större arenor inom en mycket snar, men väldigt ljus, framtid.

Tips
Köp medlemskap på granstigen.selänk till annan webbplats (150:-/år) så får du köpa biljett med medlemsrabatt.

Hitta hit

  1. Ågatan 23, Falkenberg