Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

En hyllning till Ted Gärdestad och hans musik

13-mannabandet Rock´n Roll ”Maskinen” Machine gör under 2017/2018 turnén "En hyllning till Ted Gärdestad och hans musik". Bandet spelade med Ted 1991-1996. Det blir kända låtar blandat med små anekdoter från åren på turné med Ted Gärdestad.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

2 mars

19.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

360 kr


Om evenemanget

Ted Gärdestad mer aktuell än någonsin med en dokumentärfilm och en spelfilm som kommer på bio under 2017. Teds och Kenneths fantastiska sång ”Sol, Vind och Vatten” ligger etta på Svensktoppen (i nytt arrangemang av Peter Nordahl). 

Nu gör Teds kompband under åren 1991-1996 en hyllningskonsert i två akter. Bandets tre sångare framför Ted & Kenneths mest kända låtar blandat med små anekdoter från åren på turné med Ted Gärdestad. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på Frimis i Örebro. Det var hans comeback efter många års tystnad. Ett 100-tal spelningar blev det med bandet fram till den 13 december 1996 då den sista offentliga spelningen gjordes. Historier berättade av Peppe Maier finns med på scenen. Han kommer också att vara med i dokumentär långfilmen ”Ted Gärdestad - Historien som den aldrig berättats”.

Hitta hit

  1. Nyhemsplan 1, Falkenberg

Andra evenemang