Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Sveriges största picknick

Varmt välkomna att delta i Sveriges största picknick! Den 13 maj är det dags, packa din picknickkorg - gärna med goda hallänska råvaror eller fika från ditt favoritcafé - och bege dig till en härlig plats i naturen.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

13 maj

9.00


Under den blomstrande tiden mellan hägg och syrén bjuder Hallands Matgille in till Sveriges största picknick!

På Kristihimmelsfärdsdag packar vi alla vår picknickkorg och beger oss ut till vår favoritplats. Hela Halland hjälps åt för att slå rekord i antal personer som picknickar samtidigt!

Så här gör du för att delta:

Packa din picknickkorg full med halländska godsaker och bege dig ut till ditt favoritställe. Eller varför inte passa på att upptäcka en ny pärla i vårt natursköna landskap?

Köp gärna dina picknickråvaror i din lokala gårdsbutik, på ditt favoritcafé eller varför inte ta take away från din älsklingsrestaurang. Det viktigaste är att vi alla äter ute samtidigt.

Ta en bild och lägg upp i sociala medier och tagga den med #sverigesstörstapicknick och #helahallandäterute så är du med och tävlar om en halländsk smakupplevelse.

När vi är ute och picknickar så gör vi det såklart med säkert avstånd till andra, men vi är alla en del av den halländska gemenskapen. Genom att hela Halland äter ute den 13 maj så visar vi resten av Sverige att det är i Halland det händer.

Tillsammans skapar vi Sveriges mest levande matlän

Andra evenemang