Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

SUSTO

I februari släpps nya fullängdaren "Ever Since I Lost My Mind" och i maj återvänder SUSTO till Sverige och Falkenberg.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

1 maj

20.00

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

200 kr

Medlemmar

150 kr


Om SUSTO

SUSTO är tillbaka! Med en ny singel, ny sättning och ett färskt skivbolagskontrakt i bagaget. Men bandets motor, Justin Osborne, är så klart kvar och bättre än någonsin. Utvecklingskurvan går brant uppåt. Justin blir bättre för var dag som går, både som låtskrivare, sångare och artist.

Texterna är ofta kontroversiella, att sjunga om tungt drogmissbruk och homosexualitet är inte den mest vältrampade stigen för band som kategoriseras som Alt- country och Americana. Men det är inte för att göra sig bekväm som Justin och hans band levererar musik som lika obehindrat rör sig i indierock som ljuvt stråk-arrade poplåtar. Från Charleston i djupaste South Carolina via Nashville når de nu ut i världen.

Förbered er på stora live-upplevelser, med en helt egen "wall of sound", mycket snygga harmonier, och ovanpå en traditionell sättning ligger stråkar och synthar och ger djup och dimension. Passa på att se dem, för det här är ett band som kommer att behöva större arenor inom en mycket snar, men väldigt ljus, framtid.

Tips

Köp medlemskap på granstigen.selänk till annan webbplats (150:-/år) så får du köpa biljett med med rabatt.

Hitta hit

  1. Ågatan 23, Falkenberg


Andra evenemang