Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Smaka på Skogstorp

Upptäck Skogstorps lokala mat- och dryckesproducenter under en härlig cykeltur genom samhället. Du får smaka på praliner, honung, öl, kombucha och napolitansk pizza - allt producerat i Skogstorp av hängivna mathantverkare.


Tider

Tider för evenemanget

Datum

Tid

2 juli

10.00

2 juli

10.40

2 juli

11.20

2 juli

12.00

2 juli

12.40

Priser

Evenemangets priser

Kategori

Pris

Ordinarie

495 kr


Mer om Smaka på Skogstorp:

Den 2 juli är det dags att Smaka på Skogstorp under en härlig smak- och cykelrunda! Under rundan möter du de lokala producenterna som brinner för sina produkter. Det bjuds på honung och praliner, kombucha, öl och napolitansk pizza - allt producerat i Skogstorp. Du får möta personerna bakom produkterna och lyssna till deras berättelser om sin produktion.

Smakstopp:

  • AH! Kombucha
  • OH Honey!
  • Praliner by Toppcat
  • Agerörs Kustbryggeri
  • Ackebergs

Rundturen:

Rundan börjar med bubbel och pys hos Annika och Helena på AH! Kombucha. Här checkar du in ditt sällskap, får adresser och tidsplan för de olika stoppen samt ställer eventuella praktiska frågor du har angående rundan. Därefter blir det kombuchaprovning med sommarens smaker. Kombucha är en perfekt törstsläckare eller festligt alkoholfritt alternativ på sommarfesten. Glöm inte väskan/kylbagen - här har du möjlighet att köpa med dig några flaskor hem!

Nästa stopp surrar det om! Då skall ni nämligen få smaka på honung från Matildas flitiga bin på OH Honey! Mer lokal honung än så går inte att få. Vilken blir din favorit?

Tvärs över gatan hittar ni Catarina, den fantastiskt duktiga pralinmakerskan på Praliner by Toppcat. Här bjuds det handgjorda praliner och andra godsaker i choklad. Glöm inte att köpa med en låda med praliner hem; de är svåra att motstå...

Nu är det dags att styra kosan mot havet, ner till Agerörs Kustbryggeri. Här får ni möta Pelle som bjuder på tre sorters öl att smaka på, alla med olika karaktär. Ölen finns att köpa på närliggande krogar.

Upp på cykeln igen och vidare till det sista stoppet. Vi landar hos Ackebergs, där de två bröderna Peter och Tobbe bakar napolitanska pizzor med kärlek och fantastisk utsikt! Här bjuds det på tre st pizza-slice i olika smaker - passa på att hitta din favorit inför sommarens återbesök!

Du får möta personerna bakom produkterna och lyssna till deras berättelser om sin produktion.

För mer info & bokning se: Smaka på Skogstorplänk till annan webbplats

Hitta hit

  1. Solrosvägen 11, Skogstorp

Andra evenemang